ACTORUL Marius Florea Vizante vorbește despre boala de care suferă fiica lui | EXCLUSIV ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Marius Florea Vizante cu un ochi plânge cu altul râde și aceasta este o stare de fapt care, cumva, îi compune existența.
  • Publicat:
ACTORUL Marius Florea Vizante vorbește despre boala de care suferă fiica lui | EXCLUSIV ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE
ACTORUL Marius Florea Vizante vorbește despre boala de care suferă fiica lui | EXCLUSIV ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE
Marius Florea Vizante cu un ochi plânge cu altul râde și aceasta este o stare de fapt care, cumva, îi compune existența.
Succesele din viața profesională au fost umbrite, la un moment dat, de un diagnostic deloc prietenos pe care l-a primit fiica lui în urmă cu 10 ani. Spunem la un moment dat pentru că între timp toată lumea a acceptată cu domnișoara Vizante suferă de Diabet Tip 1.
„Acum vreo 10 ani am aflat că fiica mea are diabet. Din păcate, copiii fac doar diabet de tip 1, ceea ce înseamnă insulino-dependent. De principiu, e foarte simplu… trebuie să administrezi insulină ca să echilibrezi carbohidrații pe care îi conține organismul. E, calculul ăsta este extraordinar de greu și durează o veșnicie, mai ales când e vorba de un copil. Dislocă și un adult pentru asta, drept pentru care a trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul pentru gestionarea diabetului copilului. Și, evident, a aflat și ea. Și asta a fost o perioadă cam de doi, atât a durat până când ne-am lămurit. Am studiat, am citit, am vorbit cu foarte mulți doctori, chiar am citit lucrări… să înțelegem ce e asta, cum putem face cel mai bine.
Și aici am structurat foarte bine chestia asta: avem o situație… cum scoatem maximum din ea?! Și cred că nu scoatem maximul, dar scoatem cât se poate de bine, deocamdată, pentru că fiica mea este perfect viabilă. E un copil minunat, un copil care învață bine, care se distrează bine, care gândește sănătos, care e iubit de toți prietenii și colegii. Sigur că ne mângâiem cu ideea că vom fi făcut și noi ceva bine dacă copilul e așa de reușit. Și pe deasupra e și talentată. E foarte muzicală și de vreun an și ceva s-a început să se ocupe serios de treaba asta. Studiază, face cursuri, să recupereze față de cei care au făcut muzică de mici și ambițiile ei sunt să urmeze cariera muzicală”, a explicat Marius Florea Vizante, la podcastul Altceva cu Adrian Artene.
Mărturisirile au conținut, în același registru, dar și din alte arii de interes ale vieții actorului Marius Florea Vizante, așa că decizia de a urmări întregul episod de podcast, publicat pe contul de Youtube Altceva cu Adrian Artene este o decizie fericită.
CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:
04:45 – Despre perioada studenției: „N-aveam bani nici să-mi iau țigări!”
09:30 – De la „noul Horațiu Mălăele”, la favoritul lui Radu Beligan
13:30 – Cum s-a lipit de el porecla Vizante
15:55 – „Nu m-am căsătorit la primul impuls”
18:45 – Amintiri din perioada Grupului Vouă
28:10 – Actorul Gigi Ifrim din „Las Fierbinți” i-a fost primul prieten în București
30:15 – Prețul pe care l-a plătit pentru faimă: „A trebuit să sufăr”
35:10 – Boala pe care i-a descoperit-o fiicei în urmă cu 10 ani
38:45 – „An de an, sunt naș la 6-7 copii!”
45:05 – Rolurile care au locuit în interiorul lui
54:45 – Cum s-a adaptat la un personaj gay
01:01:20 – Replicile pe care le poartă și dincolo de scenă
01:07:20 – Despre mintea din spatele minții noastre
01:11:05 – „Putem fi mai buni decât ieri!”
01:18:10 – Reproșurile care îl urmăresc
01:22:20 – Ce format TV crede că i s-ar potrivi
01:26:15 – Ce lipsește din CV-ul lui
01:32:30 – De ce a renunțat să mai simpatizeze FCSB-ul Măruță la Dan Negru și Theo Rose: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu și destinului meu!”

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”