Ajunsă la 127 kg pentru că mânca de 5 ori pe zi de la McDonald’s, s-a pus pe slăbit. Ireal cum arată acum, după ce a dat jos 60 kg

Acum este transformată total!
  • Publicat:

Jillian Champ, în vârstă de 24 de ani, din Virginia, SUA, a dezvoltat o tulburare de alimentație excesivă la vârsta de 15 ani. Ani la rând, ea ajunsese să mănânce de 5 ori pe zi la McDonald’s și să devoreze o cutie de gogoși în timp record. Până într-o zi, când a realizat că trebuie să-și schimbe total stilul de viață. Ireal cum arată acum după ce a slăbit! 

Mânca de 5 ori pe zi de la McDonald’s

O tânără care ajunsese să cântărească în jur de 130 de kilograme arată total diferit acum, după ce a slăbit enorm. Jillian Champ suferea de o tulburare de alimentație excesivă, care o făcea să mănânce non-stop. Zilnic, ea consuma o cutie de gogoși mari și mergeam de cinci ori la McDonald’s.

În ultimii ani, greutatea lui Jillian Champ a crescut destul de mult! Cheltuia 500 de dolari pe lună doar pe mâncare și începuse să ascundă ambalajele goale de logodnicul ei, Houmin Khanehzarrin, în vârstă de 25 de ani, de rușine.

Ascundea ambalajele goale de partenerul său

Până la 20 de ani, greutatea ei s-a dublat! La haine purta mărimea XXXL și evita să se uite în oglindă. Într-o noapte, Jillian Champ a decis că trebuie să facă o schimbare în viața ei. Avea 127 de kilograme! A început să-și micșoreze porțiile de mâncare, a început să învețe despre nutriție și a ales să meargă la sală, deși îi era destul de greu.

În primele luni, Jillian a slăbit până la 21 kg. Apoi a trecut printr-o intervenție chirurgicală de îndepărtare a pielii în exces și a mai pierdut alte 10 kg.

Nu putea să renunțe la junk-food

Credeam că sunt grasă chiar și atunci când nu eram pentru că aveam o relație proastă cu mâncarea. Când am dezvoltat tulburarea de alimentație excesivă, literalmente nu m-am putut opri din mâncat. Mă simțeam îngrozitor din cauza asta și uram să fiu obeză, dar nu știam cum să mă opresc. Într-o noapte mi-am văzut stomacul atârnându-mi peste cămașă – și m-am gândit „Nu pot să cred că mi-am făcut asta”, a dezvăluit Jillian.

„Am început să slăbesc, dar nu a fost întotdeauna ușor – îmi amintesc că am stat și am plâns că este „prea greu”. Dar, văzând că numărul de pe cântar scade, mi-a arătat că pot face asta, așa că am continuat. Privind înapoi, nu m-am gândit niciodată că aș putea să mă țin de asta, dar sunt atât de fericită că am făcut-o.”, a mai completat ea.

Jillian a mărturisit că s-a luptat cu supraalimentarea încă din adolescență, ceea ce a dus la o creștere semnificativă în greutate timp de 5 ani.

Ea se răsfăța zilnic cu McDonald’s și devora o cutie întreagă de gogoși. În fiecare zi, ea consuma în jur de 5.000 de calorii: „Eram atât de supraponderală încât abia mă puteam mișca”.

Schimbarea dietei lui Jillian

Ce consuma înainte:

  • Mic dejun – 5 sandvișuri pentru micul dejun de la McDonalds, 1 cafea mare cu zahăr
  • Prânz – 5-6 gogoși imense
  • Cina – 20 bucăți nuggets de pui, Cola mare
  • Gustări – prăjituri
  • Băuturi – cafea cu zahăr, suc acidulat.

Dieta ei acum

  • Mic dejun – cafea cu gheață mare cu lapte de soia, scorțișoară și sirop fără zahăr
  • Prânz – Salată cu pui, căpșuni, nuci, iaurt grecesc și o Coca-Cola zero
  • Cina – tacos cu pui sau creveți cu conținut scăzut de calorii
  • Gustări – budincă fără zahăr, iaurt grecesc fără grăsimi sau fructe.
  • Băuturi – ceaiuri fără zahăr, latte fără zahăr.

Dar totul s-a schimbat în noiembrie 2021. Ea a dezvăluit: „M-am dus noaptea la toaletă și am văzut stomacul atârnându-mi peste cămașă. M-am gândit „O, Doamne, nu-mi vine să cred că „Mi-am făcut asta. Am avut probleme cu spatele și dureri constante de picioare, chiar îmi era teamă să mă ridic de pe canapea doar pentru a merge la toaletă. Am încercat din când în când să slăbesc, dar nu am reușit să mă țin de asta. Mi-am spus atunci că o să mai încerc să slăbesc.”

A reușit să slăbească 60 de kg într-un singur an

Ea s-a concentrat pe pregătirea meselor bogate în proteine, pentru a o menține sătulă, dar sărace în calorii. În decurs de un an, ea a slăbit aproximativ 60 de kilograme: „Primele patru luni au fost o adaptare extrem de grea, îmi amintesc că am stat și am plâns. Dar am continuat”.

În prezent, Jillian Champ se simte mulțumită de corpul ei și continuă să mănânce sănătos și să facă exerciții fizice. Pe rețelele de socializare, tânăra are curajul să posteze imagini cu noua ei siluetă: „Începând călătoria mea de pierdere în greutate, știam că mă căsătoresc și nu voiam să mă uit înapoi la fotografiile de la nunta mea și să le urăsc”.

Sursa foto: instagram

Sursa: dailystar.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări: