Alexandru Papadopol şi soţia sa, Ioana Ginghină, au devenit vegetarieni. Cei doi actori au adoptat acest stil alimentar după ce fiica lor, Ruxandra, a decis să nu mai mănânce carne.
“V-am zis că de două luni nu mai mâncăm carne? Da, toată familia. Ruxandra ne-a convins să nu mai fim ‘’canibali’’, cum ne spune ea”, a povestit actriţa pe blogul ei.
Ioana Ginghină şi Alexandru Papodopol au urmat stilul de viaţă al fetiţei lor şi au scos definitiv carnea din meniu. La început, actriţa a încercat să-i asigure Ruxandrei o alimentaţie specifică, care, cu timpul, a fost adoptată de întreaga familie. În plus, nici în pauzele de la filmările pentru “O grămadă de caramele”, proiect care va începe în această toamnă la Happy Channel, Ioana Ginghină nu a mai consumat carne.
“Cu ce am înlocuit-o? Deocamdată cu fructe şi legume multe, căci sunt din abundenţă. Fructele de pădure nu ne lipsesc, au devenit accesoriile noastre. Nu plecăm de acasă fără o caserolă plină pentru gustările dintre mese”, a mărturisit vedeta pe blog.
Cei doi actori au fost încurajaţi în această privinţă şi de rezultatele analizelor medicale ale fiicei lor. “Ca în fiecare an, în preajma zilei de naştere a Ruxandrei, îi facem analize. Cum are mai bine de un an de când nu mai mănâncă carne, am făcut un set mai amplu ca să fim siguri că totul este în regulă. Au ieşit mai bine ca niciodată, predispoziţiile la diversele alergii pe care le avea anul trecut au dispărut, nu are nicio lipsă de nimic, deci totul este perfect. Nu ştiu dacă aceste rezultate la analizele speciale, date de alergolog, s-au schimbat datorită regimului alimentar, dar mă bucur să ştiu că acum este mult mai bine”, a mai spus Ioana.