Americanul în vârstă de 101 ani și-a dezvăluit SECRETELE longevității. Ce a consumat toată viața lui

  • Publicat:
Americanul în vârstă de 101 ani și-a dezvăluit SECRETELE longevității. Ce a consumat toată viața lui

Un american în vârstă de 101 ani a dezvăluit pentru Business Insider ce anume l-a ajutat să ducă o viață atât de lungă. Iată ce a mărturisit acesta.

I. Roy Cohen, de profesie CEO, a povestit intr-un interviu ce obiceiuri alimentare și activități l-au ajutat să atingă onorabila vârstă de 101 ani. Bărbatul a avut parte de o copilărie grea, plină de neajunsuri și mereu a vrut să-și depășească condiția. Acesta ar fi și primul sfat pe care americanul îl oferă tinerilor de pretutindeni – să fie ambițioși și să își dorească să se autodepășească constant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Business Insider (@insiderbusiness)

„Ideea de pensionare anticipată este îngrozitoare pentru mine. Dacă vrei ceva destul de mult, dacă simți că ceva nu este în regulă și ai nevoie de o schimbare, vei găsi o cale să reușești. Dacă locuiești cu o alți oameni, nu poți fi solitar și egoist ca și cum ai fi singura persoană din familie. Am fost precaut în ceea ce privește o nouă relație”, a declarat bărbatul.

Dieta mediteraneană, secretul longevității americanului de 101 ani

I. Roy Cohen evită alimentele procesate și carnea și preferă peștele proaspăt, legumele și uleiul de măsline. Gustările sale constau intr-o bucată de conopidă, un morcov sau un ardei roșu. De asemenea, adoră varza și salatele.

Plimbările lungi, în aer liber, i-au fost și ele de ajutor de-a lungul vietii.

Toate aceste reguli/sfaturi au fost urmate și de părinții săi, care la rândul lor au avut o viață longevivă. Tatăl său a murit la vârsta de 86 de ani și mama lui la vârsta de 90 de ani.

FOTO: Shutterstock | SURSA: Business Insider

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc