Augusta Petrescu Lazarov povestește cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov, în EXCLUSIVITATE la ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Augusta Petrescu Lazarov, soția celui mai prolific producător TV român din toate timpurile, Valeriu Lazarov, a poposit în studioul de podcast „Altceva cu Adrian Artene" unde a povestit spuse și nespuse, lucruri triste, dar și amintiri care încă îi fac inima să vibreze.
  • Publicat:
Augusta Petrescu Lazarov povestește cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov, în EXCLUSIVITATE la ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE
Augusta Petrescu Lazarov povestește cum a trecut peste moartea soțului ei, Valeriu Lazarov, în EXCLUSIVITATE la ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Augusta Petrescu Lazarov, soția celui mai prolific producător TV român din toate timpurile, Valeriu Lazarov, a poposit în studioul de podcast „Altceva cu Adrian Artene” unde a povestit spuse și nespuse, lucruri triste, dar și amintiri care încă îi fac inima să vibreze.

La rândul său producător TV, Augusta Lazarov Petrescu se asociază, din punct de vedere profesional, dar și personal, cu adevăratele începuturi ale divertismentului modern din România pentru că, alături de primul soț, regretatul Valeriu Lazarov, a adus pe micile ecrane producții emblemă în istoria televiziunii din România și putem aminti aici „Surprize, surprize”, „Din dragoste”, „Ciao, Darwin” sau „Iartă-mă”.

De departe, privind în urmă, unul dintre cele mai dure episoade din viața ei a fost, desigur, pierderea soțului ei, omul despre care putem spune că i-a dat marele start în viață. Și acum, după ani și ani de zile, retrăiește acele momente și lăcrimează:

„În noaptea de după ziua mea de naștere – pentru că el a murit la ora 3:40 – pe 11 august. Da, așa fost să fie. Eu și copiii lui am petrecut ultimele zile în spital, acolo cu el și atunci au fost lângă mine părinții mei pentru că veniseră și ei la Madrid, și fratele meu cu soția lui. Ei au plecat cred cu vreo două zile înainte că aveau și ei copii micuți acasă și au rămas părinții mei cu mine. La un moment dat îmi amintesc că mama a plecat, a mai rămas cu tata încă vreo săptămână sau două și apoi am mai stat singură acolo până spre finalul anului, până prin noiembrie, cred.

Ei m-au ajutat enorm acolo, dar am bune relații cu copiii lui care se păstrează și astăzi și chiar cu parte din soțiile lui da. Chiar săptămâna trecută am vorbit cu una dintre dintre soții, soția, mama celor mai mici dintre copii.”, povestește invitata lui Adrian Artene, amintindu-și de anul 2009 atunci când l-a pierdut pe Valeriu Lazarov a doua zi după ziua sa de naștere.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

00:00 – Intro
03:48 – Augusta Lazarov Petrescu, la podcastul „Altceva cu Adrian Artene”
05:42 – Cum a arătat copilăria din Târgu Jiu
16:00 – Despre cea mai dureroasă despărțire
22:45 – A scris poezii pentru revista Poliției
30:33 – S-a angajat la ziarul „Ultima oră” ca reporter cultural
42:10 – A primit „botezul” televiziunii alături de Cătălin Măruță și Mădălin Ionescu
47:40 – Gafa de la pupitrul știrilor care o urmărește și azi
57:10 – De ce a părăsit știrile TVR2 pentru Antena 1
01:13:38 – Vedeta pe care o adoră: „A pornit de la Te cunosc de undeva”
01:19:00 – Din culisele „Revelioanelor” lui Dan Negru și a altor super-producții
01:25:40 – A tăiat sau nu din gelozie vedete de pe listele lui Valeriu Lazarov?
01:33:38 – Despre moartea soțului și relațiile avute cu copiii acestuia
01:39:15 – Întâlnirea cu Andreas Petrescu: „I-am spus că nu sunt în căutare de aventuri”
01:48:25 – De ce ar refuza să lucreze la un format de televiziune?
01:54:45 – Ce emisiuni urmărește azi la TV

Podcastul integral poate fi urmărit aici:

Moștenitoarea „imperiului Lazarov”, AUGUSTA LAZAROV PETRESCU, dezvăluiri din culisele televiziunii!

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări:
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu