Băutura alcoolică minune, pe care această pensionară a băut-o zilnic, pentru a prinde 104 ani

  • Publicat:
Băutura alcoolică minune, pe care această pensionară a băut-o zilnic, pentru a prinde 104 ani

Evelyn Eales, o femeie din Bella Vista, Arkansas, a împlinit 104 ani și a sărbătorit într-un mod absolut atipic, dând o tură cu motorul prin oraș.

Femeia a arătat că vârsta este doar un număr: „Mi-am dorit să fac acest tur la 104 ani. Mi-a plăcut foarte mult. I-am salutat pe toți de a lungul drumului”, a declarat entuziasmată aceasta.

Are 104 ani și dezvăluie ce bea în fiecare zi ca secret al longevității

Născută într-o perioadă în care lumea era foarte diferită, Eales a trăit în mai multe orașe precum Denver, St. Louis și Topeka, înainte de a se stabili în Bella Vista.

Întrebată despre secretul longevității la 104 ani, femeia centenară îl pune pe seama modului ei de a trăi viața la maxim și adaugă: „să bei un pahar de vin pe zi”,.

„Bucurați-vă de viață cât o aveți, nu regret nimic din ce am făcut”, a subliniat femeia.

Beneficiile vinului, în special vinul roșu, este un subiect extrem de dezbătut de mulți ani, Potrivit National Institutes of Haltf, consumul de vin roșu are efect asupra genelor asociate cu longevitatea și poate prelungi speranța de viață.

Citește și: Ce se întâmplă în corpul tău când consumi vin roșu în fiecare seară

Anumiţi compuşi din vinul roşu combat depresia şi anxietatea

Se pare că vinul roșu este acceptat de specialiști pentru a putea fi consumat cu moderație, iar asta pentru că vine la pachet cu numeroase beneficii. Un pahar de vin roșu în fiecare seară poate îmbunătăți protecția inimii și chiar te poate ajuta să trăiești mai mult.

Mai mult, pare-se că resveratrolul, găsit în coaja boabelor de strugure, blochează o enzimă ce declanşează depresia. Resveratrolul poate fi o alternativă eficientă de tratament pentru depresie şi anxietate, explică cercetătorii.

Citește și: Anumiţi compuşi din vinul roşu ar putea fi folosiţi în tratamentele pentru depresie şi anxietate

SURSA FOTO: La Nacion

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian