Care este starea de sănătate a fetiței accidentate în Pantelimon

Micuța a suferit răni grave în urma incidentului teribil de duminică seară, 28 iulie 2024.
  • Publicat:

Apar noi informații despre fetița de 7 ani, care a fost rănită în accidentul de duminică seară pe şoseaua Gării Căţelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon. Ce a dezvăluit purtătoarea de cuvânt a spitalului „Grigore Alexandrescu” despre starea ei de sănătate! 

Medicii, nevoiți să-i amputeze un picior

Zilele trecute, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon a avut loc un accident teribil, în care un băiețel de doar 9 ani a fost ucis, iar o fetiță de 7 ani a ajuns în stare critică în spital. Copiii au fost loviți de un adolescent de 17 ani care se afla la volanul unui Logan.

„Îmi pare mie rău, îmi pare mie rău pentru treaba asta, să știți. Este un copil… Ne pare rău, nu am vrut să se întâmple treaba asta. Dumneavoastră aveți copii? Dacă copilul dumneavoastră face ceva ce nu doriți vă pare bine, ca să îmi pară și mie bine? Îmi pare rău pentru telespectatori, sa știți că suntem oameni din cartier, nu am vrut să se întâmple treaba aceasta. Nu știu dacă vouă vă pare bine sau dacă aveți copii”, a spus tatăl băiatului de 17 ani, potrivit realitatea.net.

În ce stare se află acum

Copila a fost transportată de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu cu numeroase fracturi. Din păcate, medicii au fost nevoiți să îi amputeze un picior, pentru a-i salva viața. Doctorii au încercat să salveze piciorul fetiței, într-o operație de implantare a piciorului care a durat nouă ore.

În prezent, minora se află la terapie intensivă, dar a fost detubată, după cum a anunțat purtătoarea de cuvânt a spitalului „Grigore Alexandrescu”. De asemenea, fetița este conștientă și poate comunica cu membrii familiei.

Sursa foto: capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”