Ce culori au mancarurile sanatoase?

  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce culori au mancarurile sanatoase?
Ce culori au mancarurile sanatoase?

Nutritionistul Mihaela Bilic ne indeamna sa consumam fructele si legumele cat mai colorate. Pentru ca le-a creat cat mai colorate, natura ne atrage atentia asupra fructelor si legumelor cat mai sanatoase.

„Natura a avut grija sa ne indice alimentele sanatoase, colorandu-le foarte puternic. Din cauza aceasta, intotdeauna, un ardei gras rosu va fi mai sanatos decat un cartof, macar prin culoare. Deci, natura ne atrage atentia ca respectivele produse sunt bogate in vitamine, in minerale si in acesti pigmenti vegetali care sunt nu numai foarte frumosi din punct de vedere estetic, dar sunt si foarte sanatosi.”

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult