Ce i s-a întâmplat unei femei aflate în moarte clinică. Aceasta susține că a primit un mesaj șocant de la „îngeri”

  • Publicat:
Ce i s-a întâmplat unei femei aflate în moarte clinică. Aceasta susține că a primit un mesaj șocant de la „îngeri”

O femeie (n.r. acum 61 de ani) a fost în moarte clinică preț de 3 zile, iar acum susține că în tot timpul acesta a primit un mesaj incredibil de la îngeri.

Aflată în moarte clinică, a primit mesaj de laîngeri

Julie Poole, în vârstă de 61 de ani, a fost invitată în cadrul podcastului „Life After Life”, unde a vorbit despre întreaga experiență, într-un interviu de 30 de minute.

Potrivit declarațiilor făcute de Poole, „forțe superioare” i-au spus că nu este timpul să moară și au încurajat-o spunându-i că vor veni timpuri mai bune.

Femeia, care se recomandă drept antrenoare spirituală, hipnoterapeută, vindecătoare de energii și profesoară în Legea Atracției, susține că atunci când se afla în moarte clinică, a ajuns într-un „tărâm spiritual”, unde i-a fost livrat mesajul menționat anterior.

Poole a povestit că a avut o viață nu tocmai blândă cu ea, suferind în copilărie multiple abuzuri, de la cele de natură emoțională și până la cele fizice, dar și sexuale. La vârstă de doar 21 de ani, aceasta a vrut să își pună capăt zilelor. Totul s-a schimbat, însă, după ce a intrat în moarte clinică din cauza analgezicelor.

„Deodată mi-am văzut ghizii și îngerii în jurul meu, care m-au ridicat și m-au dus în Tărâmurile Superioare. Îmi amintesc doar că am spus: „Merg acasă”, iar ei au reacționat: „Nu, nu mergi, nu este timpul tău!” Am vrut să te avertizăm că poate să fie greu și copleșitor, fapt pentru care ai ajuns aici, la 21 de ani, fiind pregătită să renunți”, a povestit ea, potrivit Daily Mail.

Povestea lui Julie a stârnit numeroase reacții, mulți oameni identificându-se cu ea, fapt pentru care i-au arătat compasiune și iubire.

Femeia este și scriitoare, având cinci cărți lansate, între care trei de ficțiune și un roman.

Citește și: Mărturia bărbatului care a înviat după 45 de minute: „Acum nu-mi mai e frică de moarte”

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian