Cine e și cum arată femeia fără dinți, care face senzație pe TikTok. Are un succes colosal la bărbați!

  • Publicat:

O femeie a dezvăluit faptul că, deși nu are dinți, se bucură de un real succes în mediul online și în rândul bărbaților. Iată despre cine este vorba!

Nu are dinți, dar are un succes uriaș la bărbați

O tânăra a reușit să se transforme într-o adevărată senzație a internetului după ce a dezvăluit faptul că atrage atenția bărbaților extrem de ușor și este foarte apreciată, deși nu are dinți deloc. Pe TikTok, femeia își spune @To0thlessQueen, adică „regina fără dinți”.

Ea a devenit recent virală după ce a încărcat pe contul său cu nici mai mult, nici mai puțin de 400.000 de urmăritori un clip în care își etalează silueta, dar șiproteza dentară!

@to0thlessqueen Come here lover boy 🤭#loverboy #denturegang #funny #funnyvideos #foryou #toothless #To0thlessQueen #Queen ♬ Lover Boy – Dirty Dancing

Supranumită „Regina fără dinți”

„Atât de frumoasă”, „Ești frumoasă, cu sau fără proteză”, „Sexy”, „Ești căsătorită?”, au fost doar o parte dintre comentariile transmise de unii dintre urmăritorii de sex masculin.

„Mi-a fost mai ușor să ies la întâlniri, de când nu am dinți. Dar am fost cu aceeași persoană de cinci ani. Am mai multă încredere în mine acum”, a zis femeia, potrivit mirror.co.uk.

Cel mai vizionat videoclip TikTok al utilizatoarei @To0thlessQueen a adunat 12,8 milioane de vizualizări și promovează ideea conform căreia „Ești frumoasă indiferent cum arăți! Fii sinceră cu tine însăți”.

Potrivit datelor oficiale de la Recensământul SUA și cercetărior efectuate în cadrul Simmons National Consumer Survey (NHCS), 40,99 milioane de americani au folosit proteze dentare în 2020. Acest număr este într-0 continua creștere de atunci.

Citeste si: Parodontoza, boala care ne lasă fără dinți de la 30-40 de ani. Cum poate fi prevenită

Sursa foto: capturi video Tik-Tok

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc