Condimentul care reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii. Lidia Fecioru: „Ajută la refacerea colagenului”

  • Publicat:
Condimentul care reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii. Lidia Fecioru: „Ajută la refacerea colagenului”

Condimentul care reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii. Lidia Fecioru a vorbit despre proprietățile „magice” ale curcumei și spune că face minuni. Ea reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii, fiind și un antioxidant puternic. În același timp, prezintă și o rețetă care dă rezultate maxime folosind curcuma.

Condimentul care reduce cu până la 25% efectele îmbătrânirii. Bioenergoterapeutul prezintă și o rețetă care dă rezultate maxime folosind acest ALIMENT, pe care îl găsești AICI. Mixul se aplică apoi pe diverse erupții cutanate, urticarie, dar și pe pete de vitiligo.

’’Este o adevărată minunăţie. Este un foarte bun antioxidant şi ajută la refacerea colagenului. Acest condiment ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire cu 25%. Deci, la patru litri de apă, adăugăm 200 g praf de curcuma. Se pune la fiert şi se lasă până când apa scade la jumătate.

Se dă cu această apă pe tot ce înseamnă pete de vitiligo, pe erupţii cutanate, urticarie. Totodată, curcuma ne ajută şi în criza de astm bronşic. Avem nevoie de o lingură de curcuma, la un pahar cu apă’’, a spus Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”