Cu ce probleme de sănătate s-a mai confruntat Kate Middleton în adolescență. Un jurnalist face dezvăluiri incredibile

  • Publicat:

În cea mai recentă carte a sa, intitulată „Catherine, The Princess of Wales”, jurnalistul Rob Jobson urmăreşte biografia lui Kate Middleton, dezvăluind şi o parte dintre problemele de sănătate pe care Prinţesa de Walles le-a avut în adolescenţă.

Intervenție chirurgicală de urgență în adolescenţă

„În adolescență, însă, pe când era la Marlborough College, ea a descoperit o umflătură pe partea stângă a capului, chiar sub linia părului. Școala i-a anunțat imediat părinții, iar mama ei, Carole, a dus-o la spital, unde a fost operată pentru a-l îndepărta”, spune Rob Jobson, citat de The Independent.

Această intervenție i-a lăsat Printesei de Walles o cicatrice de cinci centimetri, care a fost remarcată la primul eveniment oficial al lui acesteia din 2001. Palatul a publicat ulterior o scurtă declarație care spunea „Cicatricea este legată de o operație din copilărie”.

Toate acestea survin după ce prințesa a primit cel mai dur diagnostic al vieții sale, acela de cancer, la începutul acestui an.

A suferit o intervenție, iar medicii i-au confirmat că suferă de cancer

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost primele declarațiile ale lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat miercuri la Windsor.

Operația a fost un succes, însă testele efectuate ulterior au scos la iveală faptul că Prințesa Wales suferă de o formă de cancer. În prezent, ea urmează proceduri de chimioterapie.

Face ședințe de chimioterapie

„Testele efectuate după operație au constatat că cancerul era prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o ședință de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a spus Kate Middleton.

Citește și: Ce este chimioterapia preventivă pe care o urmează Kate Middleton. Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani

Prima apariție oficială

Cu toate acestea, Prințesa de Walles a revenit în spațiul public la parada oficială de ziua regelui, Trooping the Colour, în iunie. A urmat o apariție la Wimbledon luna aceasta, pentru a prezenta trofeele în ultima zi, une a fost primită cu ovaţii.

„Am fost foarte emoţionată de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele două luni. Chiar au făcut o mare diferență pentru William și pentru mine și ne-au ajutat pe amândoi să trecem peste momentele mai grele. Fac progrese, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În zilele proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în fața odihnei. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de starea de bine. Tratamentul meu este în desfășurare și va mai dura câteva luni”, a spus prinţesa înainte de primul său eveniment public din iunie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări:
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu