Data la care intră pensiile românilor în august 2024

În luna august, pensionarii din România își vor primi pensiile conform unui program specific, variind în funcție de modul de livrare – fie prin poștă, fie prin transfer bancar.
  • Publicat:
Data la care intră pensiile românilor în august 2024

Peste 2.300.000 de pensionari primesc pensia pe card. Ultima pensie primită înainte de recalculare este cea aferentă lunii august.

Trebuie spus că alți 2.450.000 de pensionari au primit, deja, pensia pe luna august, prin intermediul poștașilor.

Când intră pensiile în august 2024

Aproximativ 2,5 milioane de pensionari își primesc pensiile prin poștă, iar distribuirea va avea loc până în 10 august.

Potrivit Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP), achitarea pensiilor pe carduri se face în jurul datei de 12 a fiecărei luni, dar nu mai târziu de data de 13 a fiecărei luni.

În luna augiust, data de 12 pică în ziua de luni. Astfel că multe case de pensii au anunțat, deja, că banii au fost transferați către bănci.

Banii vor intra pe CARD în cursul zilei de luni 12 august după orele 12:00

Un anunț în acest sens a fost făcut de Casa de Pensii Bistrița care spune următoarele: „Anunţ pentru pensionarii Casei Judeţene de Pensii Bistrița-Năsăud care își încasează pensia prin cont bancar.

VINERI 9 august 2024, au fost operate transferurile prin intermediul Trezoreriei Bistrița, astfel luni 12 AUGUST, în cursul după-amiezei vor fi alimentate conturile de către bănci”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian