De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru, fost portar al juniorilor de la Dinamo

  • Publicat:
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru, fost portar al juniorilor de la Dinamo

Florin Sorin Nazîru, un adolescent de doar 16 ani, fost jucător la CS Dinamo U17, a avut parte de un final tragic! Tânărul a decedat, după ce ar fi contractat o bacterie de la o piscină. Ulterior, starea lui s-a agravat și a făcut o formă de meningită și septicemie. Medicii nu au mai putut face nimic să-l salveze! 

De ce a murit Sorin Nazîru

Florin Sorin Nazîru, în vârstă de doar 16 ani, a ajuns la spital zilele trecute la Spitalul din Râmnicu Sărat. Tânărul acuza stări de rău și vomă. Le-a spus doctorilor că a înghițit apă din piscină. Medicii au decis să îi administreze o perfuzie, apoi a fost lăsat să meargă acasă. La câteva zile distanță, mai precis pe 22 iulie, s-a prezentat din nou la unitatea medicală, scrie Observator.news.ro.

Septicemie și o formă de meningită

Medicii au decis ca el să fie transferat rapid la Spitalul „Matei Balș” din București. Apoi a ajuns la spitalul „Marie Curie”. Din păcate, pe 24 iulie, Sorin a decedat. Din primele investigații, moartea lui ar fi survenit în urma îmbolnăvirii cu o bacterie de la o piscină.A decedat în urma septicemiei și a unei forme de meningită.

„Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un mesaj postat de Academia de Fotbal CS Dinamo.

„Cu mare tristețe anunțăm trecerea în veșnicie a fostului portar al grupei 2008 din cadrul CSM Râmnicu Sărat, Sorin Florin Nazîru. Cu inima grea și cu gândurile alături de familia și prietenii acestuia, ne exprimăm sincerele condoleanțe și ne rugăm ca sufletul său să găsească pace în lumea de dincolo! Drum lin spre lumină, Sorin! Veșnic vei rămâne în inimile noastre!”, a transmis și Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat.

Piscina a fost închisă

La momentul controlulul, în apa din piscină au fost găsite alge, iar inspectorii au constatat și că nu erau făcute analize privind calitatea apei. OPC a închis piscina care i-ar fi adus moartea tânărului de 16 ani.

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la faptul că un adolescent ar fi decedat după o zi petrecută la piscină, în localitatea Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, CJPC s-a autosesizat, fapt pentru care s-a dispus efectuarea unui control pentru verificarea legalităţii şi a modului de funcţionare a operatorului economic, precum şi a condiţiilor privind modul de desfăşurare a prestării serviciilor la piscina deţinută de către acesta”, a transmis CJPC, scrie Agerpres.

Sursa foto: facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian