De la ce provin RĂNILE misterioase de pe MÂNA lui Donald Trump. Medicii vin cu explicații

  • Publicat:

Fostul președinte, Donald Trump, a afișat câteva răni misterioase pe mână, când a părăsit reședința sa din New York pentru a asista la cel de-al doilea proces de defăimare al lui E. Jean Carroll. Un expert în dermatologie a explicat de la ce anume ar putea proveni acele răni.

Răni misterioase pe mâna lui Donald Trump

Deși este dificil să se puna un diagnostic în baza unei simple fotografii, ei bine, Joshua Zeichner, profesor în Dermatologie la spitalul Mount Sinai din New York, a declarat pentru Business Insider faptul că, cel mai probabil, Trump se confruntă cu o erupție cutanată.

„Erupțiile de pe mâini pot fi cauzate de o varietate de factori, de la infecții la afecțiuni inflamatorii și până la expuneri externe„, a spus specialistul.

Cauzele erupțiilor cutanate de pe mâinile lui Trump

Acesta a împărtășit, totodată, și patru posibile cauze ale erupțiilor de pe mâinile lui Trump, după cum urmează:

  1. Mâini prea uscate. Având în vedere că Trump este un autoproclamat „germofob”, teoria spălării excesive a mâinilor ar putea fi plauzibilă.
  2. Expunerea la citrice. Din cauza unei expuneri majore la contactul cu citricele, pot surveni arsuri la nivelul pielii.
  3. Bașici de la jocul de golf. Din moment ce se știe că Trump joacă mult golf, acesta este, de asemenea, o posibilă cauză a ranilor.
  4. Înțepături de insecte.

Împușcat la un miting electoral

Fostul președinte american Donald Trump a supraviețuit, zilele trecute, unei tentative de atentat la un miting politic din Pennsylvania. Fostul președinte a fost rănit la urechea dreaptă. Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, a fost împușcat de forțele de ordine.

”Pe baza evenimentelor teribile de ieri, aveam de gând să-mi amân călătoria în Wisconsin și Convenția Națională Republicană cu două zile, dar tocmai am decis că nu pot permite unui „trăgător” sau potențial asasin să forțeze schimbarea programului sau orice altceva. Prin urmare, voi pleca spre Milwaukee, conform programului, astăzi la ora 15:30. Vă mulțumesc! DJT”, a scris el, pe social media.

Citește și: Mariajul cu Donald Trump, o strategie de PR? Fosta consilieră a Melaniei face dezvăluiri tranșante

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian