Descoperirea uluitoare a unei femei, după ce a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas uimită când a primit rezultatele

  • Publicat:
Descoperirea uluitoare a unei femei, după ce a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas uimită când a primit rezultatele

Donna Johnson și soțul ei Vanner au făcut teste ADN împreună cu cei doi băieți ai lor – Vanner Jr, 18 ani și Tim, 12. Ea a explicat că au făcut testul dintr-un capriciu, pur și simplu pentru a descoperi mai multe despre moștenirea lor.

Dar când au primit rezultatele înapoi, Donna a fost uluită. „Citind rezultatele testelor ADN online, m-am gândit că a fost o greșeală”, a scris ea în The US Sun.

Vanner era tatăl fiului lor cel mai mare, dar rezultatele au spus că tatăl celui mai mic era necunoscut. Donna a încercat să-și înțeleagă ceea ce au însemnat rezultatele, când a avut un moment de „claritate îngrozitoare”. Și-a dat seama că trebuie să fi fost o confuzie la clinica de fertilizare în vitro (FIV).

Cum s-a petrecut totul

Vanner și Donna, din Salt Lake City, Utah, s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în 2003. Cuplul a avut primul lor fiu, Vanner Jr, și au fost încântați să mai aibă un copil. Dar problemele de hernie și intervenția chirurgicală au cauzat daune care au făcut imposibil ca perechea să conceapă în mod natural. Așa că au avut prima rundă de FIV în 2007, folosind ovulele Donna și sperma lui Vanner.

Prima rundă a eșuat, dar în aceeași vară au încercat din nou cu mai mult succes. Când fiul lor, Tim, s-a născut în august 2008, Donna a spus că „a simțit ca este un miracol de la Dumnezeu”. Băieții arătau diferit, dar asta nu a fost o problemă. Vanner Jr a fost descris ca având ochii albaștri și părul deschis ai tatălui său, în timp ce Tim avea părul negru al lui Donna și era mai sportiv.

Rezultatele analizelor le-au schimbat viața pentru totdeauna

Pe măsură ce testele ADN la domiciliu au devenit mai disponibile, familia a decis să-și facă propriul test pentru a afla mai multe despre unde provin. Șase săptămâni mai târziu, rezultatele au revenit și le-au schimbat viața pentru totdeauna.

Donna a spus că negarea lor a făcut loc rapid fricii, familia întrebându-se cine ar putea fi tatăl biologic al lui Tim și dacă ar putea fi luat de la ei. Din fericire, un avocat a reușit să-i asigure pe cei doi soți că vor rămâne părinții legali ai lui Tim.

Donna și Vanner  au decis să-i spună lui Tim adevărul când avea 12 ani, astfel că, în octombrie 2020, Vanner l-a scos pe Tim la înghețată pentru a-i da vestea că nu era tatăl său biologic.  Donna a explicat că Tim a luat totul cu „foarte multă maturitate”, la fel ca și fratele său mai mare.

Câteva săptămâni mai târziu, Tim le-a spus părinților săi că vrea să-și găsească tatăl biologic. După mai multe investigații, cei doi soți au găsit un bărbat pe nume Devin McNeil care locuia în Colorado. Vanner și Devin au vorbit la telefon și, deși Devin, în vârstă de 47 de ani, fusese sceptic, el a acceptat să facă un test ADN.

Donna a spus că au discutat pe FaceTime cu Devin și soția sa Kelly, în vârstă de 46 de ani. S-a dovedit că cuplurile fuseseră la aceeași clinică de FIV în aceeași zi, cu 14 ani în urmă. Donna se dusese la prelevarea ovulelor, în timp ce Kelly se dusese la implantarea de embrioni pentru fiul ei cel mare, Talon.

Testele ADN au confirmat că Devin este tatăl lui Tim.

Citește și: Victoria și-a făcut un test ADN și a aflat un adevăr traumatizant: Cine este, de fapt, tânărul cu care s-a iubit în liceu

FOTO: Shuttertsock / SURSA: Mirror Uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”