Dezvăluiri șocante despre ultimele luni din viața Reginei Elisabeta. Se lupta cu cancerul + era aproape oarbă înainte de a deceda

Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre decesul Reginei Elisabeta a II-a.
  • Publicat:

Regina Elisabeta a decedat pe 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Ea era cel mai longeviv monarh britanic. Conform ultimelor informații apărute în spațiul public, ​Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a decedat din cauza bătrâneții, ci din cauza cancerului de care suferea. 

Regina Elisabeta suferea de cancer?

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală despre moartea Reginei Elisabeta a II-a! Mama Regelui Charles s-ar fi luptat cu cancerul în ultimele luni de viață. Potrivit unui biograf al familiei regale, Suverana și-a pierdut aproape complet vederea înainte să moară.

Robert Jobson, biograful familiei regale britanice, scoate la lumină informații surprinzătoare în cartea „Catherine, The Princess of Wales,” despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta în ultimele luni de viață. Cartea apare pe 1 august 2024 și conține detalii  șocante ce contrazic total declarațiile oficiale despre cauza morții reginei.

Suverana ar fi avut mielom, cancer la măduva osoasă

Robert Jobson a detaliat faptul că Suverana era aproape oarbă în ultimele luni de viață, însă acest lucru nu a fost specificat la momentul morții sale. Conform informațiilor apărute recent în presa internațională, Suverana ar fi suferit de mielom, un tip de cancer al măduvei osoase.

Potrivit autorului regal, Regina Elisabeta a II-a era conștientă de apropierea morții sale. În plus, cel care ar fi ajutat-o în permanență a fost nepotul ei cel mare, Prințul William.

Se izolase după moartea prințului Philip

Moartea prințului Philip ar fi afectat-o profund pe Regina Elisabeta, care refuza să mai iasă din casă. Se simțea din ce în ce mai slăbită, iar ultima sa apariție pe balconul Palatului Buckingham, în cadrul Jubileului de Platină, a necesitat un efort uriaș.

„Majestatea Sa abia putea să vadă și nu avea forța necesară. Se enerva teribil pentru că ura să facă mizerie, vărsând ceaiul pe tavă. Ea a cerut un ceainic mai mic și se enerva când personalul uita și aducea unul mare”, a declarat o sursă apropiată reginei.

Citește și: Boala de care suferea regina Elisabeta a II-a. Detaliul pe care l-a observat un medic pe mâinile suveranei cu o zi înainte să moară

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”