Dezvăluirile unui bărbat aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Ce a văzut, de fapt, în lumea de dincolo

  • Publicat:
Dezvăluirile unui bărbat aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Ce a văzut, de fapt, în lumea de dincolo
moarte clinica

Un bărbat care a predat astrofizica timp de 40 de ani a suferit un stop cardiac și un accident vascular cerebral în același timp.

Omul a fost dus de urgență la spital fiindcă avea dificultăți la respirare, iar la spital i s-a descoperit o hemoragie în plămâni. Astfel, i s-a declanșat stopul cardiac, urmat de accidentul vascular cerebral.

Timp de șapte minute, omul a fost în moarte clinică și doctorii au încercat să îi salveze viața.

Ce a povestit bărbatul când și-a revenit

„Doctorii au avut nevoie de șapte minute ca să îmi poată face inima să pornească din nou. În tot acel timp, am avut și accidentul vascular cerebral din cauza lipsei de oxigen de la creier. M-am trezit intubat și semi-conștient și, la câteva zile distanță, după ce mi-am recăpătat simțurile și am fost iar conștient de mine și de ceea ce se întâmplă, am cerut detalii despre starea mea”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Bărbatul care a fost în moarte clinică timp de șapte minute a dezvăluit ce a văzut în lumea de dincolo, iar mărturisirile sale au devenit virale și au stârnit un val de reacții în rândul internauților.

„Nu îmi e frică de moarte, absolut deloc. Am văzut trei elipse ovale, câte una pe rând, suspendate într-un spațiu negru. Păreau suspendate de un fir, dar nu erau, și aveau un punct comun de îngustare, ca și când erau prinse cu un inel invizibil. În interiorul și în exteriorul acestor elipse am văzut munți, cursuri de apă, păduri și nori.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian