Dieta prin care această femeie a slăbit 13 kilograme în 3 luni. Ce a mâncat în fiecare zi

  • Publicat:
Dieta prin care această femeie a slăbit 13 kilograme în 3 luni. Ce a mâncat în fiecare zi

Kitty Moana, casnică și mamă a doi copii, a conceput un regim simplu de antrenament și o dietă sănătoasă în februarie. Cu doar 25 de minute de activitate fizică pe zi, aceasta a slăbit 13 kilograme.

„Nu am făcut alegeri sănătoase până de curând”, a explicat Moana pe Instagram în luna Mai. „Sufeream de depresie/anxietate și, pe termen lung, am ajuns să mă îmbolnăvesc, să stagnem în viață, am băut mai mult alcool decât de obicei, am mâncat orice mă făcea să mă simt bine și m-am îngrășat astronomic de repede”, a mai adăugat femeia.

A slăbit 13 kilograme în timp record cu o rutină de antrenament de DOAR 25 de minute

După ce a atins cea mai mare greutate în ianuarie, Moana a început călătoria în a pierde în greutate. Ea spune că efectuează cel puțin 25 de minute de exerciții cardiovasculare în fiecare zi, care includ jogging, mers puternic, antrenament cu greutăți, folosind banda de alergare și dans în fața televizorului.

Moana susține și puterea cardio-ului: „20 de minute de jogging/mers puternic pe zi combinate cu un deficit de calorii și o alimentație sănătoasă a fost tot ce aveam nevoie pentru a-mi atinge obiectivele de slăbire în 4 luni. Am făcut niște antrenament cu greutăți ușoare, dar Cardio FTW [pentru victorie]”, a scris ea într-o postare pe Instagram.

Regimul lui Moana este în pas cu recomandarea Asociației Americane a Inimii ca adulții să includă exerciții în rutina lor zilnică, realizând 2 ore și jumătate de activitate fizică moderată sau 75 de minute de activitate viguroasă pe săptămână pentru a promova bunăstarea și sănătatea cardiovasculară.

Mersul cu putere, în special, a fost lăudat de experți ca fiind cheia scăderii în greutate

„Mergi afară, mănâncă bine, fă mișcare, citește, repetă” – acesta este motto-ul după care Moana se ghidează în calatoria sa spre un stil de viață sănătos, în completă armonie cu sine.

Pentru Moana, a mânca bine înseamnă a pregăti acasă mese hrănitoare, cu conținut scăzut de calorii.

Ea își postează adesea pregătirea săptămânală a mesei, care include numărul de calorii pentru opțiuni precum brioșe cu brânză și dovlecei cu iaurt proteic și fructe proaspete la micul dejun, chifle de pui cu salată de broccoli la prânz și lasagna cu carne de vită și legume cu castraveți și roșii cherry pentru cină.

Citește și: Conceptul de meal prep: economie de timp, reducerea risipei mâncării, o dietă controlată

FOTO: Instagram @misskittymoana | SURSA: NY POST

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian