Ea este cea mai tânără mamă din istoria omenirii. Lina a născut un băiețel la vârsta de 5 ani | Ce s-a întâmplat cu fiul său

Cazul ei a șocat toate cadrele medicale.
  • Publicat:
Ea este cea mai tânără mamă din istoria omenirii. Lina a născut un băiețel la vârsta de 5 ani | Ce s-a întâmplat cu fiul său

Caz rar în istoria omenirii! O femeie din Peru, care are în prezent 90 de ani, este considerată cea mai tânără mamă de pe glob. Pe când avea vârsta de 5 ani și 7 luni, Lina a născut un băiețel. Ce s-a întâmplat cu fiul ei, de fapt? 

Ea este cea mai tânără mamă din lume

De-a lungul timpului au existat cazuri care au șocat o lume întreagă! Un caz aparte este și cel al Linei Medina, supranumită cea mai tânără mamă din istoria omenirii. Femeia a venit pe lume la data de 27 septembrie 1933, într-o regiune săracă din Munţii Anzi, Huancavelica, Peru.

Pe când avea doar 5 ani, Linei a început să-i crească brusc abdomenul, iar părinţii săi credeau că este vorba despre o forță malefică care se abătuse asupra ei. Atunci, Lina a fost supusă unor ritualuri religioase, dar fără rost.

Se plângea de dureri de burtă, dar era însărcinată în 7 luni

Ulterior, Lina Medina a fost dusă în cel mai apropiat oraș, Pisco, pentru că se plângea de dureri de stomac. După un examen medical, doctorii au constatat că fetița de 5 ani era însărcinată în 7 luni, cu toate că inițial s-a crezut că are o tumoră în abdomen.

Ulterior, specialiștii au stabilit că Lina suferea de pubertate precoce, o afecţiune genetică extrem de rară în lume, prezentă la 1 din 10.000 de copii, cele mai multe fiind de sex feminin. Acesta fiind și motivul durerilor mari de burtă.

A născut prin cezariană la vârsta de 5 ani

Pe 14 mai 1939, la vârsta de 5 ani, 7 luni și 21 de zile, fetița a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme. Băiatul a primit numele de Gerardo, la fel ca și medicul care l-a adus pe lume. Băiatul născut de minoră a crescut știind că Lina a fost sora lui mai mare. Pe când avea 10 ani, el a descoperit adevărul. În schimb, mama lui nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl adevărat al lui Gerardo.

Lina Medina avea pelvisul prea mic, așa că nu a putut naște în mod natural. Doctorul care i-a făcut cezariana a precizat că fetiţa de cinci ani avea deja organele sexuale complet dezvoltate. Cazul micuței i-a șocat pe toți, iar modul în care a rămas însărcinată a rămas un mister total.

Ce s-a întâmplat cu fiul său

Din păcate, Gerardo Medina, fiul Linei, a trăit doar până la vârsta de 40 de ani. În 1979, el a murit din cauza unei boli rare la măduva spinării.

Citește și: Cazul care a șocat lumea medicală! Un bebeluş s-a născut „însărcinat” cu fratele său geamăn. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Studiile medicale de la vremea respectivă au arătat că Lina avea deja la 5 ani sânii şi şoldurile mai late decât în mod normal. Drept urmare, atunci când a rămas însărcinată, Lina avea corpul unei adolescente.

Deși adevărul nu s-a aflat niciodată despre sarcina Linei Medina, s-a speculat că tatăl lui Gerardo era presupusul violator al fetiţei de doar cinci ani. În plus, autorităţile au crezut că tatăl biologic al Linei ar fi abuzat-o, dar bărbatul a fost eliberat din lipsă de dovezi.

Lina Medina are acum 90 de ani

Pe când avea doar 39 de ani, Lina Medina s-a căsătorit şi a mai adus pe lume un băieţel. În prezent, femeia are 90 de ani și trăiește în Peru, alături de familia ei. De asemenea, ea a refuzat orice contact cu presa și oamenii care voiau să știe cum a rămas, de fapt, însărcinată la vârsta de 5 ani.

Sursa foto: captură Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc