Experiența incredibilă a unui bărbat care a fost mort timp de 45 de minute. A avut viziuni despre realitatea lumii de dincolo

Vincent Tolman a șocat audiența cu povestea sa despre cum a fost declarat mort timp de 45 de minute. În această perioadă, Tolman susține că a avut viziuni profunde cu un ghid spiritual care i-a revelat că iubirea este fundamentul existenței și că viața pe Pământ este o lecție pentru suflet
  • Publicat:
Experiența incredibilă a unui bărbat care a fost mort timp de 45 de minute. A avut viziuni despre realitatea lumii de dincolo

Vincent Tolman a șocat lumea cu povestea sa incredibilă, relatată într-un podcast recent, unde a dezvăluit că a fost declarat mort timp de 45 de minute după ce a luat o supradoză de supliment pentru culturism. Tolman susține că în timpul acestei perioade a avut viziuni extraordinare, întâlnindu-se cu un „ghid” spiritual care i-a dezvăluit secrete despre viață și moarte.

Declarat mort și pus într-un sac pentru cadavre

Într-o noapte rece din ianuarie 2002, Vincent și un prieten au consumat un supliment cumpărat online. Imediat după ingestie, Vincent a simțit că ceva nu este în regulă și a fugit la cel mai apropiat restaurant sperând că mâncarea îi va ameliora starea. În schimb, a început să se simtă rău și s-a retras în baia restaurantului. Acolo, a căzut la podea, iar paramedicii care au sosit l-au declarat mort și l-au pus într-un sac pentru cadavre.

Viziuni dincolo de moarte

În timpul celor 45 de minute în care a fost considerat mort, Vincent susține că a avut o experiență aproape de moarte în care a fost ghidat prin diferite niveluri ale „lumii de dincolo” de o entitate numită Drake. Acest ghid spiritual i-ar fi explicat telepatic cum funcționează Universul, subliniind că iubirea este fundamentul existenței și că viața pe Pământ este o școală pentru suflet.

„Pentru prima dată în viața mea, am simțit că mi-am găsit în sfârșit Casa”, a spus Vincent, referindu-se la senzația de apartenență și pace pe care a simțit-o în timpul acestei călătorii. „Pământul este doar o școală, a fost întotdeauna doar o sală de clasă și nu a fost niciodată o sală de judecată.”

Vincent a descris detaliat momentul în care a murit pe podeaua băii:

„Un fior rece ca gheața mi-a cuprins corpul, trecându-mi peste coapse și ajungând în piept. Apoi lumea a început să se învârtă. M-am prăbușit, iar următorul lucru pe care mi l-am dat seama a fost că mă priveam de sus. Persoana pe care am văzut-o nu semăna cu mine: fața lui era violet aprins și avea pete de galben în ea. Arăta ca un cadavru fals.”

Trezirea din comă

După ce a fost declarat mort, Vincent a fost resuscitat și a intrat într-o comă indusă medical. Când s-a trezit, a început să povestească despre călătoria sa neobișnuită prin moarte și revelațiile pe care le-a avut. Această experiență i-a schimbat profund percepția asupra vieții și morții și a început să își trăiască existența cu totul diferit.

Sursă – https://www.businessinsider.com/i-came-back-life-zipped-up-body-bag-45-minutes-2023-10#:~:text=Vincent%20Tolman%20was%20thought%20to,no%20longer%20afraid%20of%20death.

Sursă foto – salajean  / Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian