Gemene separate la naștere, reunite după 19 ani, datorită unui video de pe TikTok

Ano Sartania și Tako Khvitia, gemene separate la naștere și vândute de propriul tată, s-au reunit după 19 ani grație unui videoclip pe TikTok.
  • Publicat:
Gemene separate la naștere, reunite după 19 ani, datorită unui video de pe TikTok

Două surori gemene, separate la naștere, au fost reunite aproape două decenii mai târziu datorită unui videoclip de pe TikTok. Povestea emoționantă a lui Ano Sartania și Tako Khvitia evidențiază nu doar legătura indestructibilă dintre surori, ci și aspectele întunecate ale pieței negre de adopții din Georgia.

Povestea celor două fete

Ano și Tako s-au născut acum 21 de ani într-un mic sat din Georgia. Mama lor, Aza Shoni, a intrat în comă din cauza complicațiilor la naștere. Când și-a revenit, i s-a spus că gemenele au murit. Între timp, soțul ei, Gocha, convins că fetele nu sunt ale lui, le-a vândut pe piața neagră a adopțiilor. Astfel, Ano și Tako au fost crescute de familii diferite, la 250 de kilometri distanță una de cealaltă, fără să știe de existența celeilalte.

În noiembrie 2021, Ano a primit un link de la un prieten care îi arăta un videoclip de pe TikTok cu o femeie care îi semăna izbitor, dar cu părul albastru. Uimită, Ano a postat videoclipul într-un grup de Facebook, în speranța că cineva o va recunoaște. Prietena femeii din clip a identificat-o pe Tako Khvitia, și astfel, cele două surori au intrat în legătură.

Gemene separate la naștere, revedere emoționantă

Ano și Tako s-au întâlnit în Tbilisi, capitala Georgiei.

„Fiecare persoană are un miros al ei. Când am îmbrățișat-o, am avut un sentiment de familiaritate. Apoi vocea, parcă știam deja ce voce are”, a spus Ano.

Reuniunea a fost momentul culminant al unei povești care a început cu 19 ani în urmă, când fetele au fost vândute imediat după naștere.

Deși crescute separat, viețile lor au avut multe asemănări. Ambele au luat lecții de dans și, la vârsta de 11 ani, au participat la același concurs, unde asemănarea lor izbitoare a fost observată, dar nimeni nu a realizat că sunt surori.

„Am avut mereu sentimentul că cineva mă urmărea pe oriunde mergeam. Aveam mereu același vis al unei fetițe îmbrăcate în negru, care mă întreba diverse lucruri legate de rutina mea zilnică”, a povestit Ano.

Fetele nu își doresc să își cunoască tatăl

Acum, cele două surori sunt inseparabile și postează deseori imagini împreună pe rețelele sociale. Cu toate acestea, nu doresc să își cunoască tatăl biologic.

„Acum vrea o relație cu noi, dar asta nu se va întâmpla niciodată”, au declarat fetele.

Povestea lor scoate la lumină problema adopțiilor ilegale din Georgia. Conform New York Post, circa 100.000 de copii au fost vânduți între 1950 și 2006, inclusiv Ano și Tako, care sunt doar două dintre numeroasele victime ale acestui sistem corupt.

Sursă – https://nypost.com/2023/11/30/lifestyle/twins-separated-at-birth-reunited-19-years-later-thanks-to-tiktok-video/?fbclid=IwAR2WklFfM_RNdX7igPUbNCHgp62sHaWXFHAHA9iBXoezEEtCyO2QbnyyiFY

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”