Interviu Sense4FIT SUMMIT: Cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est

Pe agenda anului 2024 se anunță Sense4FIT SUMMIT, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est.
  • Publicat:

Pe agenda anului 2024 se anunță Sense4FIT SUMMIT, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est, prin care se dorește ca atât iubitorii de sport și stil de viață sănătos, dar și persoanele care vor să aducă o schimbare în viețile lor și să pornească la drum spre cea mai bună versiune a lor, să aibă acces la cei mai buni experți și la cele mai bune branduri din lume, toate reunite într-un singur eveniment, printr-o experiență de neuitat. Am stat de vorbă cu Antonio Enache, CEO & Founder Sense4FIT & Sense4FIT Summit și am aflat ce îi așteaptă pe participanți la cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est.

CSID: La un simplu search pe Google vedem în titluri că acest summit este cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est. Ce îl face să fie cel mai mare eveniment de fitness al anului?

Antonio Enache: Sense4FIT SUMMIT este cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est datorită experienței unice pe care o oferă participanților printr-o varietate de activități. De la bodybuilding și crossfit la yoga, pilates, workshop-uri de longevity, clase de functional training, Zumba, dans și cycling, evenimentul înglobează multiple comunități și adună iubitori ai unui stil de viață activ și sănătos într-un singur loc.

Un alt aspect care îl face să fie cel mai mare eveniment de fitness este numărul impresionant de participanți – vom avea peste 10.000 de persoane prezente. Evenimentul va avea loc la RomExpo, o locație de renume, cu peste 20.000 de metri pătrați amenajați și peste 10 zone de experiență dedicate. Mai mult, vor participa peste 100 de experți și master traineri, inclusiv doctori și profesioniști recunoscuți în domeniul fitness-ului și sănătății.

Toate aceste elemente combinate fac ca Sense4FIT SUMMIT să fie al doilea cel mai mare festival de fitness din Europa și cel mai mare din Europa de Est.

Antonio Enache, CEO & Founder Sense4FIT & Sense4FIT Summit

CSID: Ce pot descoperi participanții la eveniment? Care sunt zonele focus?

Antonio Enache: La Sense4FIT SUMMIT, participanții vor descoperi o varietate impresionantă de activități și zone dedicate diferitelor aspecte ale fitness-ului, sănătății și wellbeing-ului. Zonele de focus sunt următoarele:

  1. Zona de Sports Area (exterior): Aici, participanții pot experimenta diverse tipuri de sporturi, inclusiv:
  • Arte marțiale: Specialiști și invitați speciali vor demonstra și antrena participanții.
  • Baschet: Cu coșuri de baschet și baschetbaliști invitați.
  • Fotbal: Fotbaliști profesioniști vor participa la eveniment.
  • Rugby: Jucători profesioniști, inclusiv din lotul național, vor fi prezenți.
  1. Zona de Interior: Aceasta include multiple zone specifice:
  • Main Stage: Clase, workshop-uri și diverse experiențe se vor desfășura aici.
  • Throw-down Challenges: Provocări de crossfit și alte tipuri de competiții pentru a-și depăși limitele.
  • Bodybuilding: Workshop-uri și meet-and-greet cu mari personalități din industrie, precum Dorian Yates, Andrei Deiu, Ulysses și Leonida Ciobu.
  • Expo Area: Peste 100 de branduri prezente, unde participanții pot testa suplimente, echipamente noi, produse de longevity, anti-aging, biohacking și multe altele.
  1. Zona de Yoga, Pilates și Mindfulness: Aici se vor desfășura sesiuni de yoga, pilates, mindfulness și terapii alternative pentru longevitate.
  2. Zona de B2B: Un spațiu dedicat interacțiunii între branduri, cu peste 250 de operatori de club și peste 100 de C-level executives, oferind oportunități de networking și colaborare viitoare.
  3. Zona de Cycling: Dedicată tuturor iubitorilor de cycling, cu activități și clase specifice.
  4. Secondary Stage: Aici vor avea loc clase de dans, zumba și alte activități de fitness.

Sense4FIT SUMMIT oferă o experiență completă și diversificată, adunând multiple comunități și oferind oportunități de învățare, testare și interacțiune într-un singur eveniment.

CSID: Ce nume importante din lumea sportului vor fi prezente la Summit?

Antonio Enache: Unul dintre cele mai importante nume prezente la Sense4FIT SUMMIT este Dorian Yates, o legendă în fitness mondial, de șase ori Mr. Olympia și fondatorul D.I. Nutrition. De asemenea, Andrei Deiu, competitor Olympia, fitness model și influencer cu peste șapte milioane de followers pe rețelele de socializare, va fi prezent. Ulysses, unul dintre cei mai renumiți bodybuilderi din lume, cunoscut pentru promovarea fitness-ului și având, de asemenea, peste șapte milioane de followers, va participa la eveniment.

Printre alte nume importante se numără:

  • Alessandro Muo: Unul dintre cei mai mari specialiști în functional training din lume.
  • Eduardo Da Silva și Julio Papi: Printre cei mai renumiți master traineri în yoga la nivel mondial.
  • Israel Mallebre: Expert în animal flow din Spania.
  • Gil Lopes: Unul dintre cei mai mari coreografi.
  • Joao Filipe Soares: Specialist în zona de cycling.
  • Per Markussen: O figură marcantă în aerobic și fitness, cu o influență semnificativă atât în România, cât și la nivel mondial.
  • Dr. Damian Șerban și Dr. Cezar Amititeloaie: Renumiți în domeniul medical și al sănătății.
  • Steve Boedt, Ana Giorgescu și Leonida Ciobu: Leonida Ciobu fiind câștigătoarea Arnold 2024.
  • Raluca Răducu: Participantă la Olimpia Pro.
  • Dr. Jona Yousif: Specialist recunoscut în domeniul său.

Acești invitați, alături de mulți alții, inclusiv peste 100 de experți care sunt deja anunțați pe site-ul nostru, vor contribui la magnitudinea și importanța acestui eveniment.

CSID: Participanții vor putea intra și ei în diverse competiții sau să participe activ alături de antrenori renumiți din industrie?

Antonio Enache: Da, participanții vor putea intra în toate experiențele pe care evenimentul le oferă, unde vor învăța și se vor antrena alături de cei mai mari antrenori din industrie. Vor avea posibilitatea să pună întrebări în diverse workshop-uri pe care le organizăm, să facă poze și să se inspire de la acești experți. De asemenea, vor putea participa la activități sportive și să concureze la diverse competiții cu premii în valoare de peste 100.000 de euro.

CSID: Evenimentul este doar pentru adulți sau sunt pregătite și zone special dedicate pentru copii?

Antonio Enache: 99% din acest eveniment este destinat adulților și adolescenților de la 14 ani în sus, care doresc să se inspire și să învețe despre un stil de viață activ și sănătos, despre longevitate și fitness. Totuși, avem și o zonă dedicată pentru copii în exterior, unde aceștia vor putea participa la diverse activități sportive foarte interesante, dansuri și vor fi ghidați de specialiști din sport care îi vor învăța cum să execute corect exerciții și cât de important este sportul.

CSID: Cât de importantă este prezența acestui summit în agenda anului 2024?

Antonio Enache: Foarte bună întrebare. Din păcate, la nivel global, obezitatea și sedentarismul au atins cote alarmante, afectând atât adulții, cât și copiii. Obezitatea și bolile de alimentație sunt ucigașii numărul 1 la nivel mondial. Peste 75% din populația globului are deficiențe alarmante de stil de viață – mâncăm prost, nu ne hrănim organismul corespunzător și suntem extrem de sedentari. Joburile pe care le avem contribuie la acest sedentarism, deoarece petrecem mult timp stând jos, fie în mașină, fie la birou, și nu mai avem timp pentru noi înșine, fiind într-o continuă cursă stresantă.

Prezența la Sense4FIT SUMMIT te poate ajuta să te inspiri și să devii o persoană nouă. Evenimentul este dedicat atât celor care deja aplică un stil de viață sănătos, cât și celor care doresc să devină o versiune mai bună a lor și nu știu de unde să înceapă. Toate workshop-urile pregătite, toți doctorii și specialiștii prezenți vor aborda teme care te pot ajuta să faci schimbări semnificative în viața ta. Acest summit îți va oferi atât inspirația necesară pentru a face o schimbare, cât și planuri concrete pentru a deveni o versiune mai bună a ta.

Astfel, Sense4FIT SUMMIT este un eveniment esențial în agenda anului 2024 pentru oricine dorește să adopte un stil de viață sănătos și activ.

CSID: Cum crezi că va ajuta summit-ul pasionații de fitness și mișcare în general și ce impact crezi că va avea asupra persoanelor care nu s-au împrietenit încă cu sportul?

Antonio Enache: Cred cu tărie că Sense4FIT SUMMIT va avea un impact extrem de pozitiv asupra pasionaților de fitness și mișcare prin experiența unică pe care o oferă. Este un eveniment fără precedent în România și în Europa, iar vibrația și energia pe care le va transmite vor fi la un nivel atât de înalt încât participanții vor dori să știe când va avea loc următorul summit și chiar dacă ar putea fi organizat lunar. Totuși, acesta va fi un eveniment anual.

Summit-ul va avea un impact semnificativ și asupra celor care nu s-au împrietenit încă cu sportul, dar care doresc să facă o schimbare în viața lor. Este un eveniment despre comunitate, educație și accesibilizarea sportului și a fitness-ului pentru toată lumea. De asemenea, pune accent pe mâncatul sănătos și pe longevitate, oferind soluții pentru a trăi mai mult și mai bine.

Tehnologia, în special inteligența artificială și ultimele descoperiri din domeniu, joacă un rol crucial în acest sens. Aceste inovații ne ajută să înțelegem mai bine cum să ne prelungim viața și să trăim mai sănătos. Se estimează că media de vârstă va crește semnificativ în următorii 20 de ani, dar pentru a realiza acest lucru, trebuie să luăm acțiune acum.

Primul pas este să participăm la Sense4FIT SUMMIT 2024, unde vom putea învăța, inspira și face schimbări pozitive în viețile noastre.

CSID: Care sunt scopul și obiectivele evenimentului?

Antonio Enache: Sense4FIT SUMMIT are mai multe obiective. Primul și principalul obiectiv este să aducem o contribuție majoră în fitness-ul românesc și în viețile celor care doresc să adopte un stil de viață activ și sănătos. Dorim să oferim participanților acces la cei mai buni experți și la cele mai bune branduri din lume, toate reunite într-un singur eveniment, printr-o experiență de neuitat.

Un alt obiectiv important este să ajutăm business-urile din regiunea balcanică să interacționeze între ele, să devină mai eficiente și mai unite, astfel încât să atingă obiective mai înalte în domeniul fitness-ului. Aceste obiective se reflectă în numărul tot mai mare de oameni care fac sport, merg la sală sau adoptă un stil de viață activ și sănătos datorită lucrurilor pe care le promovăm.

În esență, dorim să schimbăm stilul de viață al oamenilor din regiune, oferindu-le un eveniment impactant, care să-i ajute să ia decizia de a-și schimba viața în bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc