La ce remediu natural apelează Kate Middleton de când a fost diagnosticată cu cancer. Ce face în fiecare zi Prințesa de Wales: „Cred în puterea naturii…”

  • Publicat:
  • Actualizat:

​​Kate Middleton, care a anunțat în luna martie că suferă de cancer, apelează în fiecare zi la un remediu natural. Prințesa de Wales nu se va întoarce prea curând la îndatoririle sale publice.

Prima sa apariție publică după ce a anunțat că suferă de cancer a fost la Ziua Regelui Charles, iar cea de-a doua a fost la turneul de la Wimbledon.

Remediul natural la care Kate Middleton apelează zilnic de când suferă de cancer

E deja știut faptul că Prințesa de Wales face chimioterapie, însă ea a apelat și la un remediu natural în lupta cu cancerul. Pe lângă tratamentele pe care i le-au recomandat medicii, Kate Middleton pune mare preț pe importanța naturii și a aerului curat.

Citește și: Kate Middleton are cancer. Cum a aflat Prințesa de Wales că suferă de această boală cruntă: „Un șoc uriaș”

„Cred în puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea, aducându-ne atât bucurie, cât și ajutându-ne să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic, mental și spiritual.Fac progrese bune, însă oricine care a făcut chimioterapie știe că există zile bune și zile rele.

În acele zile rele te simți slăbit, obosit și trebuie să îți lași corpul să se odihnească. Dar, în zilele bune te simți mai puternic și vrei să profiți din plin de acest sentiment”, a fost mesajul transmis de Kate Middleton.

Într-o postare recentă de pe Instagram, Prințesa de Wales a mai mărturisit că a fost copleșită de numărul mare de mesaje de încurajare pe care le-a primit de-a lungul ultimelor luni.

„Fac progrese bune, însă oricine care a făcut chimioterapie știe că există zile bune și zile rele. În acele zile rele te simți slăbit, obosit și trebuie să îți lași corpul să se odihnească. Dar, în zilele bune te simți mai puternic și vrei să profiți din plin de acest sentiment”, a scris Prințesa de Wales într-o postare pe Instagram.

De-a lungul pauzei pe care a luat-o de la aparițiile publice, Kate Middleton a fost văzută adesea plimbându-se în natură, alături de Prințul William și de copiii celor doi, George, Charlotte și Louis. Iar Prințesa de Wales are încredere în efectele benefice ale aerului curat asupra sănătății sale.

A suferit o operație, iar medicii i-au confirmat că suferă de o formă de cancer

„În ianuarie, am suferit o intervenție chirurgicală abdominală majoră la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea era necanceroasă. Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, au fost primele declarațiile ale lui Kate Middleton în video-ul emoționant, filmat miercuri la Windsor.

Operația a fost un succes, însă testele efectuate ulterior au scos la iveală faptul că Prințesa Wales suferă de o formă de cancer. În prezent, ea urmează proceduri de chimioterapie.

Face ședințe de chimioterapie

„Testele efectuate după operație au constatat că cancerul era prezent. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o ședință de chimioterapie preventivă și acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, sub orice formă, vă rog să nu vă pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri”, a mai spus ea.

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian