Meniul ce va fi propus artiştilor şi reprezentanţilor industriei de divertisment care vor participa la gala de decernare a Globurilor de Aur, pe 10 ianuarie, la Los Angeles, a fost dezvăluit în mod oficial, luni, de managerii hotelului Beverly Hilton, notează Mediafax.
Maeştrii bucătari ai hotelului Beverly Hilton, situat în cartierul Beverly Hills din Los Angeles, au prezentat în faţa presei americane delicatesele ce vor fi servite în acest an în timpul galei Golden Globes Awards.
Astfel, elitele de la Hollywood se vor delecta cu un meniu compus din trei feluri principale, care vor include carne de vită, păstrăv şi o spectaculoasă salată de legume, asezonată cu condimente asiatice. Potrivit Reuters, participanţii vor fi interesaţi însă, ca aproape de fiecare dată, mai mult de desert.
Maestrul bucătar Thomas Henzi a explicat modul în care a creat pentru gala din acest an „un trio de deserturi”.
„Vom avea un caramelito de ciocolată, care este o budincă aerată din ciocolată, servită pe un blat fără făină, însiropat cu rom Marnier. Apoi, vom avea o spumă fină din lămâie, ce are în centru fistic, preparată ca o sferă aurie. Şi, pentru a oferi invitaţilor şi ceva mai consistent, vom avea o tartă din migdale de California, care este un fel de pandişpan foarte umed, dar care îşi păstrează forma”, a precizat Thomas Henzi.
De asemenea, gala Globurilor de Aur este renumită pentru atmosfera sa relaxată, în timpul căreia actorii şi ceilalţi invitaţi stau la mese, pot să se salute, să discute şi să servească împreună câteva băuturi. Cocktailul creat în mod special pentru gala din acest an va fi „Moet Ruby Red”, ce reprezintă o combinaţie între şampanie Moet Chandon, zmeură, tarhon şi lămâie.