O femeie a devenită mamă, fără să știe că este însărcinată. Tânăra a născut într-un restaurant

  • Publicat:
O femeie a devenită mamă, fără să știe că este însărcinată. Tânăra a născut într-un restaurant

Deși sună de necrezut, o femeie în vârstă de 26 de ani a devenit mamă, fără să știe că este însărcinată. Aceasta a dat naștere unui băiețel, chiar în incinta unui restaurant.

O femeie a născut fără să știe că poartă un copil în pântece

Tayvia Woodfork, o tânără din Mississippi, a crezut că are crampe în momentul nașterii, și nicidecum că ar purta un copil în pântece. Asta pentru că nu a luat kilograme în plus pe parcursul sarcinii și nici nu a simțit mișcările fătului.

Totul a început când Tayvia și familia sa au ieșit la un restaurant pentru a servi masa. Mama tinerei a spus că fiica ei a început să acuze dureri de stomac, după care a mers la baie. Văzând că tânăra nu se mai întoarce, femeia a mers la toaletă pentru a vedea ce se întâmplă cu aceasta. Acela a fost momentul în care s-a simțit nevoită să sune la urgențe, deoarece Tayvia era căzută și nu se mai putea mișca.

Odată ajunși la fața locului, medicii au constat că Tayvia era însărcinată în 37 de săptămâni și se afla în travaliu, de fapt.

Tayvia i-a dat băiețelului ei numele restaurantului în care a născut

Femeia a decis ca pe micuț să îl cheme exact cum se numește restaurantul în care a născut, și anume Golden Coral, datorită situației, dar și a cliențiilor care au rămas de-a dreptul uimiți de cele întâmplate.

„Când am ieșit, toată lumea aplauda și oamenii erau aliniați să vadă” a transmis mama Tayviei potrivit Today.

Cazul lui Tayvia a făcut înconjurul lumii, iar femeia a povestit că restaurantul i-a oferit mai multe produse pentru bebeluși cu această ocazie.

Citește și: Caz inedit în România! O femeie a născut în ambulanța SMURD și apoi din nou la spital

FOTO: Shutterstock | SURSA: Today

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc