O tânără a băut oțet de mere în fiecare dimineață, timp de 10 zile. Ce s-a întâmplat în corpul ei: „Fii precaut dacă ai de gând să încerci”

  • Publicat:
O tânără a băut oțet de mere în fiecare dimineață, timp de 10 zile. Ce s-a întâmplat în corpul ei: „Fii precaut dacă ai de gând să încerci”

O antrenoare de fitness a decis să bea oțet de mere, în fiecare dimineață, timp de 10 zile, pentru a vedea dacă va slăbi. Ea a ales acest lucru, după ce a văzut că mai multe celebrități consumă această băutură pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ce s-a întâmplat în corpul ei la final? 

O tânără a băut oțet de mere în fiecare dimineață

Sam Hopes, o cunoscută antrenoare de fitness, a vrut să vadă dacă starea ei de sănătate se modifică după ce consumă oțet de mere. Ea a văzut că Victoria Beckham consumă câteva linguri de oțet de mere, în fiecare dimineață. De asemenea, Kim Kardashian și Katy Perry respectă și ele acest obicei de ceva timp.

„Dornică să încerc, am decis să beau două linguri de oțet de mere în fiecare dimineață timp de 10 zile pentru a vedea ce se întâmplă cu corpul meu. Ceea ce funcționează pentru corpul meu s-ar putea să nu funcționeze pentru tine, așa că recomandăm să fii precaut dacă ai de gând să încerci.

Conform cercetărilor mele, cele mai multe studii recomandă să începeți cu cantități mici, nu mai mult de două linguri de oțet de mere pe zi, diluate cu apă, lămâie sau ceaiuri pe bază de plante pentru a vă proteja smalțul dentar și esofagul de aciditatea sa, așa că l-am amestecat cu un pahar mare de apă caldă și un strop de lămâie și am început să beau”, spunea Sam Hopes, conform ziare.com.

Citiți și: Katy Perry, tratament cu Ozempic? Cum arată vedeta după ce a slăbit spectaculos! Secretul artistei a fost acum dezvăluit

Ce s-a întâmplat în corpul ei după 10 zile

Tânăra a declarat că i-a fost greu să se obișnuiască cu gustul oțetului de mere. Într-un final, ea a reușit să îl tolereze cu ajutorul unor picături de lămâie pe care le-a pus în pahar. De asemenea, Sam Hopes a precizat că oțetul de mere nu are efecte dacă este consumat doar câteva zile.

„Nu se compară cu o ceașcă puternică de cafea din punct de vedere al gustului, dar am început să aștept cu nerăbdare ritualul meu de dimineață. Dacă nu vă place gustul – este cu adevărat puternic – un pic de zeamă proaspătă de lămâie în ceașcă sau adăugarea de oțet de mere la ceaiurile pe bază de plante îl pot face mai plăcut.

Din păcate, tot aveam ochii pe plăcinta de mere făcută în casă de partenerul meu. Nu părea să fie mai puțin atrăgătoare după un ritual matinal de băut oțet de mere.

Pot spune cu mâna pe inimă că 10 zile pot să nu fie suficiente pentru a observa schimbări miraculoase, dar nu am remarcat prea multe îmbunătățiri evidente pe termen scurt. M-am simțit ușor mai puțin balonată dimineața. Nu mi-a schimbat apetitul, starea de spirit sau sistemul digestiv și nu a avut niciun impact asupra mușchilor mei. M-a distrat experimentând, dar cred că voi rămâne la cafeaua de dimineață pentru moment”, a mai completat Sam Hopes, potrivit sursei citate anterior.

Sursa foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc