Tot mai mulți pacienți refuză internarea la Spitalul Pantelimon. Medicii se plâng că sunt insultați

Tot mai mulți pacienți refuză să fie internați la Spitalul Pantelimon din București, după ce două doctorițe au fost arestat în ancheta morților supecte de la ATI, în timp ce medicii se plâng că sunt insultați.
  • Publicat:
Tot mai mulți pacienți refuză internarea la Spitalul Pantelimon. Medicii se plâng că sunt insultați

Ancheta la Spitalul Sfântul Pantelimon din București continuă și a fost numit și un nou manager interimar, medicul Răzvan Jitianu.

Însă, tot mai mulți pacienți refuză internarea în acest spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce cele două doctoriție au fost arestate, fiind acuzate de omor calificat, informează știrileprotv.

Mai mult, medicii se plâng odată ajunși la ei, pacienții și rudele lor vorbesc urât, îi înjură, îi jignesc și le spun că toți sunt criminali.

Pacienții refuză să fie internați la Spitalul Pantelimon

Dacă într-o zi obișnuită, înainte de izbucnirea scandalului, la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală ajungeau cam 250-300 de pacienți, ei bine de când a izbucnit scandalul, numărul lor s-a înjumătățit.

Între timp, a fost numit și un nou manager interimar, este vorba de medicul Răzvan Jitianu. Este chirurg și șeful blocului operator de la Spitalul Sfântul Pantelimon.

A fost singurul care și-a asumat această funcție, după ce mai mulți colegi din spital au refuzat acest lucru.

Două doctorițe de la Spitalul Pantelimon, reținute pentru omor calificat

Trei persoane au fost reţinute în dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Pantelimon. Doi medici sunt acuzaţi de omor calificat cu premeditare, iar o asistentă de mărturie mincinoasă.

Până acum, procurorii au date certe cu privire la decesul unui bărbat de 54 de ani, căruia medicii urmăriţi penal i-au scăzut intenţionat doza de noradrenalină.

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări:
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu