Planta minune din grădină care reglează RAPID glicemia! Lidia Fecioru: Ceaiul acesta este aur curat

  • Publicat:
Planta minune din grădină care reglează RAPID glicemia! Lidia Fecioru: Ceaiul acesta este aur curat

Conform medicilor, un nivel mare mare al glicemiei în sânge poate duce la numeroase dezechilibre în organism, dereglări care pot fi cauza apariției unor afecțiuni precum diabetul zaharat. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, susține că există o plantă minune care ajută la reglarea glicemiei.

Planta minune din grădină care reglează RAPID glicemia

În ultimii ani, oamenii de știință au făcut cercetări amănunțite asupra plantelor cu efect hipoglicemiant utilizate în popor iar rezultatele sunt impresionante. Una dintre cele mai bune flori care ajută reglarea glicemiei din sânge este crăița.

Ceaiul de crăițe face minuni

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru recomandă adesea plante cu proprietăți curative pentru diferite probleme de sănătate și nu numai. Așadar, specialista a vorbit despre crăița, o floare deosebit de frumoasă pe care mulți români o au în propria grădină. Aceasta aduce beneficii foarte mari pentru sănătate. Ceaiul din această floare curăță ficatul și reglează rapid glicemia.

Citiți și: Leacul uitat al bunicilor, care costă mai puţin de 1 leu. Lidia Fecioru: „Va opri pe loc procesul de infecție…”

„Acum este sezonul crăiţelor. Le putem pune la compot, pentru că au o aromă de nu vă vine să credeţi. Pe lângă aromă, este foarte bună pentru scăderea glicemiei, curăţă ficatul şi corpul de metale grele. Ceaiul de crăiţe este aur curat. Se pune o floare, la un pahar de apă. Puteam usca floarea şi aşa să o avem pentru la iarnă. Puteam scăpa şi de furnici, dar şi de ţânţari sau muşte.”, a mărturisit Lidia Fecioru, Antena 3. 

Sursa foto: captură video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian