Povestea femeii care a adus pe lume zece copii până la vârsta de 40 de ani. Acum, este din nou însărcinată: „Sunt darul lui Dumnezeu”

  • Publicat:

Karissa Collins, o mamă devotată din Statele Unite, a atras atenția internauților din întreaga lume prin familia sa numeroasă. La 40 de ani, Karissa este pe cale să aducă pe lume cel de-al 11-lea copil, o situație care a stârnit atât admirație, cât și critici.

A devenit mamă pentru prima dată la 25 de ani. Acum e la cea de-a 11-a sarcină

Karissa, soțul ei și copiii lor au devenit cunoscuți pe internet tocmai pentru că formează o familie atât de mare. Aceștia au și conturi comune pe rețelele sociale. Numai pe Instagram sunt urmăriți de peste 1,5 milioane de persoane, dar nu toate au cuvinte frumoase de spus despre ei.

„Nu crede în contracepție sau ce?”; „Poate e timpul să-ți închizi picioarele”; „Folosește prezervativul!”, sunt doar cateva dintre comentariile care se regasesc pe pegina lor de Instagram.

Ca răspuns la cuvintele dure, Karissa se mândrește cu faptul că nu a întreținut relații intime până la căsătorie.„El este primul și singurul. Și suntem liberi să ne bucurăm unul de celălalt într-o căsnicie iubitoare și sfântă. Copiii sunt binecuvântarea care vine din asta. Planul lui Dumnezeu pentru mariaj și reproducere este perfect. Nu știu cum de asta este dezgustător sau confuz. Hai să normalizăm cuplurile care cresc copii în familii iubitoare. Nu folosim contracepție. Îl lăsăm pe Dumnezeu să ne dea ce dorește și noi primim cu bucurie”, a transmis mama.

„O familie frumoasă. Faceți câți copii doriți, e viața voastră”; „Atât timp cât aveți bani să-i creșteți, asta e tot ce contează. Pare că faceți o treabă bună”; „Unii oameni se poartă de parcă nu au mai văzut familii mari” – le-au scris pe Instagram cei care-i admiră pe soții Collins și pe copiii lor.

În ciuda criticilor, Karissa a rămas fermă în convingerile sale

Karissa Collins s-a căsătorit în 2017 cu Manrdrae Cardell Collins, iar de atunci, familia lor s-a extins aproape în fiecare an. Femeia a clarificat că decizia de a avea mulți copii este una conștientă și reflectă credințele lor religioase și personale. Cuplul a ales să nu folosească metode contraceptive și să lase familia să crească în mod natural. De asemenea, respingerea avortului și a altor metode de prevenire a sarcinii sunt în concordanță cu valorile lor de viață.

Citește și: S-a prefăcut că este însărcinată în repetate rânduri pentru a lua bani de la stat. Cine este și ce s-a întâmplat cu femeia

FOTO: Instagram @thecollinskids

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: