S-a prefăcut că este însărcinată în repetate rânduri pentru a lua bani de la stat. Cine este și ce s-a întâmplat cu femeia

  • Publicat:

O italiancă a fost trimisă la închisoare după ce s-a prefăcut de 17 ori că este însărcinată, pe parcursul a 24 de ani, ca să poată primi bani pentru maternitate.

Ce sumă a reușit să obțină femeia care a falsificat 17 sarcini

Barbara Ioele, în vârstă de 55 de ani, a pretins că are cinci copii și 12 avorturi spontane, punându-și o pernă pe sub haine ca să pară că este însărcinată, scrie The Sun. Totul s-a întâmplat în decursul a 24 de ani.

Oamenii legii au decis să o pedepsească cu un an și 6 luni de închisoare, după ce au aflat că prima sarcină falsă ar fi avut loc în anul 2000. Totodată, s-a aflat și faptul că aceasta ar fi reușit să câștige sume cu adevărat impresionante în tot acest timp, respectiv 120. 000 de lire sterline în beneficii.

Partenerul femeii știa de frauda comisă de Barbara

Chiar soțul acesteia ar fi depus mărturie împotriva femeii: „Ea a făcut certificatele [false] și le-a adus [la ASL]. Aceasta este ceea ce îmi este cunoscut din 2012. Adică de când a început relația noastră” a spus Pizzinato, soțul femeii.

Cât despre italiancă, în ciuda dovezilor copleșitoare împotriva ei, inexistența celor cinci copii, actele falsificate, mărturia partenerului, aceasta are în continuare o atitudine sfidătoare față de autorități.

Pentru a nu fi nevoită să se prezinte la audieri, Barbara Ioele a prezentat două certificate medicale, de data aceasta autentice, care atestă starea sa de sănătate precară.

Cu toate acestea, i-au fost stabilite două capete de acuzare: fraudă financiară și fraudă de identitate.

Citește și: Ce trebuie să știi despre sarcina falsă sau sarcina fantomă – cauze și simptome ale acestui fenomen medical rar întâlnit

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: