Secretul bărbatului care nu a îmbătrânit deloc în ultimii 18 ani. Ce mănâncă în fiecare zi

  • Publicat:
Secretul bărbatului care nu a îmbătrânit deloc în ultimii 18 ani. Ce mănâncă în fiecare zi

Julius Abraham (54 ani) pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe, atât de dorit de toată lumea de pe această planetă. Imaginea bărbatului a făcut înconjurul lumii.

Cum arată și ce mănâncă bărbatul care a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe

Julius a explicat că, în ultimele două decenii, a consumat în mod religios zeama de legume după ce a fost inspirat de un creator YouTube care făcea același lucru.

Bărbatul de atunci în vârstă de 36 de ani a văzut online un videoclip cu o femeie care a mâncat toate produsele ei crude și a băut lichidul care a rămas în urmă, așa că a decis să urmeze exemplul.

„Avea 70 de ani, dar părea în jur de 30”, a spus Julius.

Julius – care lucrează ca actor de comedie, gazdă de chestionare și facilitator de licitații de mașini în Bristol – a explicat că își bea apa de legume aburită „în fiecare zi fără greș”, după ce fierbe o selecție de produse. De obicei, pune într-o pungă de morcovi, o jumătate de pungă de varză, un broccoli întreg, o jumătate de conopidă și un dovlecel.

Tatăl a trei copii a spus că spăla legumele în apă clocotită, dezlipește pielea și toacă rădăcinile înainte de a le pune în farfurie.

Prepararea la abur este cea mai bună alternativă metodă de gătire a legumelor

Julius a explicat: „Oamenii cred întotdeauna că sunt mai tânăr decât mine – îmi place! Să-ți păstrezi tinerețea este grozav. Prietena mea are 27 de ani, dar oamenii nu își dau seama că avem o diferență de vârstă.”

Julius a continuat: „Primesc apă purificată cu toți nutrienții care vin din legume și primesc și legumele, așa că este un câștig dublu. Obișnuiam să adaug puțină lămâie, dar m-am obișnuit cu gustul. acum – este destul de dulce.”

Potrivit Birdseye, prepararea la abur este o alternativă mai bună la alte metode de gătit pentru legume, deoarece „apă adăugată minimă și căldură blândă, indirectă” permit produsului să-și păstreze mai mult nutrienții, textura și aroma.

Acesta explică: „Vitaminele solubile în apă precum vitamina C, vitamina B6 sau vitamina B12 sunt printre cele mai susceptibile la lipitori în timpul gătirii sau procesării. Vitamina C este atât de „fragilă”, încât poate fi chiar pierdută în timpul depozitării sau transportului.

„De asemenea, gătirea la abur salvează textura crocantă și culoarea vibrantă a legumelor și nu durează mult timp, mai ales dacă alegeți să aburiți legumele în cuptorul cu microunde.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian
Recomandări: