Julius Abraham (54 ani) pare să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe, atât de dorit de toată lumea de pe această planetă. Imaginea bărbatului a făcut înconjurul lumii.
Julius a explicat că, în ultimele două decenii, a consumat în mod religios zeama de legume după ce a fost inspirat de un creator YouTube care făcea același lucru.
Bărbatul de atunci în vârstă de 36 de ani a văzut online un videoclip cu o femeie care a mâncat toate produsele ei crude și a băut lichidul care a rămas în urmă, așa că a decis să urmeze exemplul.
„Avea 70 de ani, dar părea în jur de 30”, a spus Julius.
Julius – care lucrează ca actor de comedie, gazdă de chestionare și facilitator de licitații de mașini în Bristol – a explicat că își bea apa de legume aburită „în fiecare zi fără greș”, după ce fierbe o selecție de produse. De obicei, pune într-o pungă de morcovi, o jumătate de pungă de varză, un broccoli întreg, o jumătate de conopidă și un dovlecel.
Tatăl a trei copii a spus că spăla legumele în apă clocotită, dezlipește pielea și toacă rădăcinile înainte de a le pune în farfurie.
Julius a explicat: „Oamenii cred întotdeauna că sunt mai tânăr decât mine – îmi place! Să-ți păstrezi tinerețea este grozav. Prietena mea are 27 de ani, dar oamenii nu își dau seama că avem o diferență de vârstă.”
Julius a continuat: „Primesc apă purificată cu toți nutrienții care vin din legume și primesc și legumele, așa că este un câștig dublu. Obișnuiam să adaug puțină lămâie, dar m-am obișnuit cu gustul. acum – este destul de dulce.”
Potrivit Birdseye, prepararea la abur este o alternativă mai bună la alte metode de gătit pentru legume, deoarece „apă adăugată minimă și căldură blândă, indirectă” permit produsului să-și păstreze mai mult nutrienții, textura și aroma.
Acesta explică: „Vitaminele solubile în apă precum vitamina C, vitamina B6 sau vitamina B12 sunt printre cele mai susceptibile la lipitori în timpul gătirii sau procesării. Vitamina C este atât de „fragilă”, încât poate fi chiar pierdută în timpul depozitării sau transportului.
„De asemenea, gătirea la abur salvează textura crocantă și culoarea vibrantă a legumelor și nu durează mult timp, mai ales dacă alegeți să aburiți legumele în cuptorul cu microunde.”