Soția președintelui Siriei a fost diagnosticată cu LEUCEMIE. În urmă cu ani buni, Asma al-Assad se vindecase de cancer la sân

  • Publicat:
  • Actualizat:
Soția președintelui Siriei a fost diagnosticată cu LEUCEMIE. În urmă cu ani buni, Asma al-Assad se vindecase de cancer la sân
Asma al-Assad

Asma al-Assad, soția președintelui Siria, a fost diagnosticată cu leucemie. În urmă cu cinci ani, ea a reușit să se vindece de cancer la sân. 

Soția președintelui Siriei are leucemie

Asma al-Assad, în vârstă de 48 de ani, se luptă iar cu o boală incurabilă! Soția liderului Siriei, Bashar al-Assad, a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie. Presa internațională susține că aceasta se va retrage o perioadă din activitățile publice.

Citește și: Cum se simte Mihai Albu după operația de cancer la prostată: „Am trecut hopul cel mare”

Asma al-Assad urmează un tratament

Administrația Prezidențială de la Damasc a făcut totul public, printr-un comunicat de presă, prin care se preciza că Asma al-Assad urmează un tratament strict. Conform acestuia, Asma al-Assad se va „retrage temporar din toate angajamentele oficiale” și „va urma un protocol de tratament specializat”.

În vara lui 2019, prima-doamnă a Siriei anunța că s-a vindecat de cancer la sân, după ce în 2018 a fost diagnosticată cu boala cruntă. Asma al-Assad preciza că a descoperit cancerul într-un stadiu timpuriu.

Soția lui Bashar al-Assad onduce Trustul sirian pentru dezvoltare, un ONG mare care acţionează ca o organizaţie umbrelă pentru multe dintre operaţiunile de ajutor şi dezvoltare din Siria.

Sursa: news.sky.com

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian