It could happen to even the best chefs, to prepare all the ingredients for lunch, but forget that the meat is still frozen. If you find yourself in this situation, rather than immediately reaching for the hot microwave, here’s a smarter alternative, offered by the author of the book “Cooking beginners’.
Although many people think that the hot surface or air is the fastest way to defrost meat, he found that the best solution is cold water. This is the evidence that will convince you:
– See more at: http://www.healthyfoodhouse.com/forget-the-microwave-this-is-the-best-way-to-defrost-meat-quickly/#sthash.a8HhuAs9.dpuf
Li se întâmplă marilor bucătari şi, cu atât mai mult, oamenilor obişnuiţi, ocupaţi, care nu au foarte mult timp la dispoziţie pentru a găti.
Ce faci dacă ajungi târziu acasă iar singurul aliment este o bucată de carne sau nişte pulpe care, ghinion, sunt la congelator? Ei bine, nu te grăbi să bagi carnea în microunde.
Iată o metodă mult mai eficientă şi fără riscuri, oferită de autorul cărţii de bucate „Cooking beginners”.
Contrar aparenţelor, suprafeţele calde nu sunt cea mai inteligentă alegere pentru a decongela carnea, ci tocmai apa rece. Aşadar, pune carnea într-un vas cu apă rece şi în cel mai scurt timp va fi gata pentru a fi pusă pe grătar.
Iată explicaţia specialistului în videoclipul de mai jos.
Sursa: healthyfoodhouse.com