Ultimele clipe din viața lui Sorin Nazîru: nu își mai simțea deloc mâna dreaptă și nu mai putea merge

Sorin Florin Nazîru, un fost junior de la Dinamo, a murit la doar 16 ani.
  • Publicat:
Ultimele clipe din viața lui Sorin Nazîru: nu își mai simțea deloc mâna dreaptă și nu mai putea merge

Florin Sorin Nazîru a decedat la vârsta de 16 ani, după ce ar fi contractat o bacterie de la o piscină. Înainte de a muri, adolescentul legitimat la CSM Râmnicu Sărat a agonizat, după cum a declarat sora lui. Tânăra a făcut dezvăluiri șocante despre ultimele clipe din viața lui. 

Ultimele clipe din viața lui Sorin Nazîru

Florin Sorin Nazîru a avut parte de un sfârșit cumplit! Fostul portar legitimat la CSM Râmnicu Sărat, în vârstă de 16 ani, ar fi contractat o bacterie de la piscină, care a dezvoltat meningită și septicemie.

Florin Sorin Nazîru, în vârstă de doar 16 ani, a ajuns la Spitalul din Râmnicu Sărat, pe data de 19 iulie. Tânărul acuza stări de rău și vomă. Le-a spus doctorilor că a înghițit apă din piscină. Medicii au decis să îi administreze o perfuzie, apoi a fost lăsat să meargă acasă. La câteva zile distanță, mai precis pe 22 iulie, s-a prezentat din nou la unitatea medicală, scrie Observator.news.ro.

Medicii de acolo au decis să-l transfere la București! Din păcate, tânărul portar nu a mai putut fi salvat și a murit, după câteva zile de dureri crunte și agonie.

Nu-și mai simțea mâna dreaptă

În ultimele clipe de viață, Sorin nu își mai simțea deloc mâna dreaptă și abia mai putea să stea pe picioare. Tânărul susținea că mâna îi era amorțită și când o lovea nu simțea absolut nimic.

„Se tot văita că i-a amorțit mâna dreaptă și se bătea peste mâna dreaptă. Nu putea să stea nici în picioare, nici să se miște, să facă absolut nimic”, a precizat Alice Nazîru, sora tânărului de 16 ani, scrie Wowbiz. 

Controale la piscina unde a făcut baie

Autoritățile române au decis să facă un control la piscina respectivă. CJPC Buzău a sesizat o serie de nereguli și a aplicat sancțiuni. Piscina a fost închisă temporar și s-au aplicat 3 amenzi contravenționale (35.000 de lei) și un avertisment.

„Calitatea apei nu era una foarte bună, apa nu era limpede. Pe marginile bazinului, cât și în interior se puteau observa pete verzi care se datorează lipsei suficiente de clor ce duce la formarea algei. Unitatea nu deține buletin de analiză pentru apa din piscină”, a precizat Romică Gavrilă – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, arată Observatornews.ro.

Sursa foto: facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian