Un bărbat a băut 10 litri de apă pe zi preț de doi ani. Incredibil ce au descoperit medicii după un RMN

  • Publicat:
Un bărbat a băut 10 litri de apă pe zi preț de doi ani. Incredibil ce au descoperit medicii după un RMN

Un britanic care a consumat 10 litri de apă în fiecare zi timp de doi ani a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier. La început, medicii au crezut că are diabet, notează Mirror.

Ce au descoperit medicii după un RMN

În vârstă de 41 de ani, Jonathan Plummer, un britanic din Falmouth, Cornwall, a descoperit o formațiune la nivel cranian după ce a mers la medicul său de familie și la un medic nefrolog. Acesta a fost supus unui test oftalmologic, urmat de scanare RMN la spitalcare l-diagnosticat cu o tumoare pe creier. Tumoarea s-a dezvoltat în glanda hipofiza, ceea ce explica setea constantă.

Citește și: Când este indicat RMN-ul și ce afecțiuni diagnostichează?

„Am simțit o sete constantă pe care nu am putut să o potolesc. A fost o perioadă îngrozitoare care m-a făcut să pierd zile de lucru la un moment dat și am avut parte de o oboseală extremă. Am fost devastat. Tumoarea îmi creștea pe glanda hipofiză – ceea ce îmi provoca nevoia de a bea apă tot timpul”, a declarat acesta.

Jonathan a fost supus la 30 de reprize de radioterapie intensă după ce tumora s-a dezvoltat în glanda hipofiză (care face parte din sistemul endocrin), ceea ce afectează retenția de apă.

Operația nu era o opțiune, așa că am fost pus pe steroizi pentru a reduce presiunea tumorii din creierul meu”, a mai menționat bărbatul.

Cu toate acestea, vindecarea a venit și cu un preț. Acum, bărbatul va trebui să urmeze un tratament pe viață.

Strânge bani pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu aceeași situație dificilă

Acum Jonathan face parașutism cu scopul de a strânge bani pentru cercetarea tumorilor cerebrale. Până acum a adunat 380 de lire sterline pentru a-i ajuta pe cei aflați în situația lui, potrivit Mirror.

Citește și: Cum se manifestă cancerele de cap și gât și cum trebuie tratate?

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc