Un bărbat a stârnit îngrijorare în mediul online după ce a postat o poză cu degetul mare având un aspect ciudat

  • Publicat:
Un bărbat a stârnit îngrijorare în mediul online după ce a postat o poză cu degetul mare având un aspect ciudat

Bloke a fost îndemnat să meargă la medic după ce a postat pe internet o imagine cu degetul mare, imagine ce a atras multiple reacții din cauza felului în care degetul bărbatului arăta.

Unghia cu aspect neobișnuit a stârnit reacții în rândul internauților

 „Unghia mea are o linie albastru închis pe ea”, a scris bărbatul pe o rețea socială.

Oamenii din secțiunea de comentarii au avut păreri diferite pentru ceea ce ar putea însemna asta. Unul dintre internauți a spus: „Cred că acesta este un semn că ai un fel de cancer. Aș fi făcut un screening. Serios”.

Un altul a spus: „Văd două rânduri. Verificați dacă există melanom, se poate dezvolta rapid”, timp în care un alt comentator a subliniat: „Nu vă speriați prea mult. Tipul de cancer pe care îl descriu oamenii din acest subiect este rar. Cel mai probabil este o afecțiune benignă. Merită totuși să fiți verificat pentru a vă asigura”.

Un utilizator a oferit o explicație mai amplă și anume: „Cel mai frecvent, dungile întunecate de pe unghiile unei persoane se datorează unui simptom cunoscut sub numele de melanonichie liniară. Potrivit DermNet, aceste dungi apar mai frecvent la persoanele cu tonuri de piele mai închise”.

Acesta din urmă a încheiat: „Vă rugăm să mergeți și să vedeți un medic, înainte să se extindă și real să se întâmple ceva”.

Citește și: Cancerul pe care-l poți vedea pe unghie. 5 semne după care să te uiți

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian