Văduva lui Larry King câștigă bătălia pentru averea sa. Shawn King obține 100 de milioane de dolari în Instanță

  • Publicat:

Shawn King, văduva legendarului Larry King, a reușit obțină un rezultat în procesul de 100 de milioane de dolari. Bătălia a fost dusă împotriva firmei de administrare a afacerilor Blouin & Company. Shawn King a susținut firma a gestionat greșit averea substanțială a lui King.

Shawn King, stăpână acum peste avere

Larry King, care a strâns averi considerabile prin cariera sa prolifică, a ajuns subiect de proces după moartea sa. Miezul controversei s-a învârtit în jurul acuzațiilor de deturnare de fonduri. Managerii financiari ai lui King, cu sprijinul fiului său, Larry King Jr., ar fi transferat sume mari către terți, privând-o pe Shawn de partea care îi revenea.

De asemenea, Shawn a acuzat firma că l-a ajutat pe Larry să creeze conturi bancare ascunse pentru a facilita aceste transferuri.

Văduva lui Larry King a contestat testamentul

La momentul morții reputatului jurnalist, divorțul de Shawn nu fusese finalizat, așa că femeia consideră că o mare parte a averii îi revine ei. Mai mult, aceasta a spus că Larry King avea „o capacitate mintală îndoielnică” în momentul în care și-a întocmit testamentul, de mână, cu două luni înainte de a muri. Conform documentului semnat de realizatorul tv, King a lăsat averea copiilor lui: Cannon şi Chance, urmașii din relația cu Shawn, şi Larry King Jr., fiul său dintr-o relaţie anterioară.

În contestaţia depusă, Shawn Southwick King a susţinut faptul că documentul se afla în contradicţie cu cel semnat în 2015, în care era era desemnată executor al averii. În plus, ea a fost numită unicul administrator al King Family Trust, care pare să deţină majoritatea bunurilor soţului ei.

De ce a murit Larry King

Larry King s-a stins din viață pe 23 ianuarie 2021, la vârsta de 87 de ani. Cauza morții a fost cea de insuficiență respiratorie acută.

Jurnalistul a devenit cunoscut în anii 1970 cu emisiunea radio „The Larry King Show”. Din 1985 până în 2010, el a realizat şi prezentat show-ul „Larry King Live” la CNN. Cel mai recent, a găzduit „Larry King Now” la Hulu şi RT America, din 2012 până în 2020.

Moartea sa a marcat sfârșitul unei cariere remarcabile în televiziune și radio, unde a devenit cunoscut pentru interviurile sale perspicace și stilul iconic. La momentul morții sale, Larry avea o avere netă de aproximativ 144 de milioane de dolari.

Citește și: Larry King a murit. Decesul jurnalistului, cauzat de complicațiile COVID-19

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”