Victoria și-a făcut un test ADN și a aflat un adevăr traumatizant: Cine este, de fapt, tânărul cu care s-a iubit în liceu

  • Publicat:
Victoria și-a făcut un test ADN și a aflat un adevăr traumatizant: Cine este, de fapt, tânărul cu care s-a iubit în liceu

Un coșmar devenit realitate pentru o femeie în vârstă de 39 de ani este, poate, cea mai oripilantă descoperire. După ce a făcut câteva săpături în arborele ei genealogic, Victoria Hill, a aflat fostul său partener este, de fapt, fratele său vitreg. Cum s-a putut întâmpla acest lucru, însă?

Și-a dat seama că s-a culcat cu fratele ei după ce a făcut testul ADN

Când mama ei, Maralee, încerca să conceapă un copil, a vizitat medicul de fertilitate Burton Caldwell pentru ajutor. Medicul a informat-o că va insemina sperma care a fost obținută de la un student anonim la medicină, dar, de fapt, era a lui.

Atât Maralee, cât și Victoria nu aveau idee despre asta – până când fiica a făcut un test ADN pentru a încerca să ajungă la fundul unor simptome ciudate de sănătate pe care le experimenta.

Spre surprinderea femeii de 39 de ani, a dezvăluit că bărbatul care a crescut-o nu era de fapt tatăl ei.

Mai târziu, ea a descoperit că familia ei era mult mai mare decât crezuse ea inițial – deoarece are 23 de frați care susțin că au fost și ei conceputi folosind sperma lui Caldwell.

Victoria Hill, în vârstă de 39 de ani, a rămas uluită când și-a dat seama că „a avut intimitate” cu fratele ei vitreg, potrivit CNN.

„M-am mutat la Wallingford în școala gimnazială și am fost cei mai buni prieteni ani de zile, apoi am decis să ne întâlnim și apoi am decis să ne despărțim din cauza facultății”, a spus Victoria pentru NBC Connecticut.

Medicul de fertilitate Burton Caldwell ar fi născut peste 20 de copii cu propria sa sperma – inclusiv Victoria și fostul ei (CNN).

Janine Pierson, unul dintre ceilalți frați vitregi ai Victoria, a anunțat ca va lua măsuri împotriva medicului pensionar.

Janine l-a confruntat cu curaj pe Caldwell, despre care a spus că „nu și-a cerut scuze în niciun fel”.

Va da medicul în judecată, aducându-i mai multe capete de acuzare

În ciuda faptului că nu există legi federale în legătură cu această problemă și doar 13 state au vreun fel de protecție împotriva fraudei privind fertilitatea, Janine urmărește acțiuni legale împotriva medicului pensionat.

Alături de mama ei Doreen, ea îl dă în judecată pe Caldwell si îi aduce mai multe capete de acuzare, inclusiv provocarea neglijentă de suferință emoțională, agresiune și incapacitatea de a obține consimțământul informat.

Vor cere despăgubiri de cel puțin 15.000 de dolari (11.700 de lire sterline).

„Nu ar trebui să fie doar, știi, Vestul Sălbatic, unde acești doctori pot face tot ce vor ei”, a adăugat Janine.

FOTO: captura CNN, SURSA: LAD BIBLE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”
Recomandări:
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Alimente ultraprocesate care pot crește riscul de diabet
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu
Boala Parkinson ar debuta în intestin și nu în creier, arată un nou studiu