A decedat actorul Valeriu Pavel Dan, cunoscut drept „Puiu”. Avea doar 53 de ani!

Valeriu Pavel Dan, unul dintre cei mai cunoscuți actori și prezentatori tv din România, a murit.
  • Publicat:
A decedat actorul Valeriu Pavel Dan, cunoscut drept „Puiu”. Avea doar 53 de ani!
Valeriu Pavel Dan a murit

Teatrul și televiziunea din România au mai pierdut o figură emblematică. Valeriu Pavel Dan, cunoscut publicului sub numele de „Puiu”, s-a stins din viață la doar 53 de ani. 

Actorul și fostul prezentator de televiziune, Valeriu Pavel Dan, cunoscut sub numele de „Puiu”, a încetat din viață. Actorul a fost un nume îndrăgit în peisajul mediatic și artistic din România, având o carieră diversificată atât în teatru, cât și pe micul ecran.

Conform Cancan.ro, actorul Valeriu Pavel Dan a murit, după ce s-a prăbușit brusc pe stradă, seara trecută. El ar fi suferit un atac de cord. Medicii legiști urmează să stabilească cauza reală a morții acestuia.

Valeriu Pavel Dan a murit

Îndrăgit pentru personalitatea sa vibrantă și carisma de pe micul ecran, Valeriu Pavel Dan a avut o carieră extinsă atât în lumea teatrului, cât și în televiziune, marcând multe generații de spectatori prin rolurile sale memorabile.

El a fost cunoscut mai ales pentru contribuțiile sale în cadrul programului matinal „Puiu şi Jul” de la Etno TV, pe care l-a moderat timp de 10 ani alături de Iulian Nicolae (Jull), emisiune ce a adus zâmbete și bună dispoziție în casele multor români.

puiu si jul
Sursa foto: captură video

S-a stins din viață la un an după moartea amicului său, Jull

În 2023, Puiu făcea mărturisiri dureroase despre moartea bunului său prieten, Iulian Nicolae, care a decedat din cauza unei boli nemiloase. Atunci, Valeriu Pavel Dan dezvăluia cum și-a dat seama că nu va mai avea mult de trăit. Jull (Iulian Nicolae) avea 53 de ani și se confrunta cu probleme cu pancreasul.

”Îl știu de foarte mult timp. Prima oară ne-am întâlnit prin anii 2000, la Antena 1, la emisiunea Gong Show prezentată de Horia Brenciu. De atunci l-am simțit atât de aproape de mine încât am hotărât să formăm un cuplu, Puiu și Jull.”, a mărturisit Puiu, într-un interviu acordat la România tv.

Sursa foto: facebook Valeriu Pavel Dan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”