Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce era la volan. Ce spun medicii

Femeia a simțit dureri acute în piept și a oprit mașina pe care o conducea. La scurt timp, aceasta a murit.
  • Publicat:
Adina, o femeie de afaceri în vârstă de 42 de ani, a murit subit în timp ce era la volan. Ce spun medicii
Adina a murit la doar 42 de ani

Adina Popescu, o afaceristă în vârstă de 42 de ani, patroana unui restaurant din Bumbești-Jiu, Gorj, a murit.

Evenimentul tragic s-a petrecut în dimineața zilei de 31 august 2024, chiar în centrul orașului, în timp ce femeia își conducea propriul autovehicul. Rezultatele necropsiei vor stabili cauza exactă a morții.

Adina avea doar 42 de ani

Tragedie în Gorj! Adina Popescu, o afaceristă de succes din Bumbești-Jiu în vârstă de 42 de ani, s-a stins din viață în propria mașină. Femeii i s-a făcut rău la volan și a oprit automobilul. Medicii care au sosit la fața locului au resuscitat-o mai bine de o oră, însă nu au mai putut să o salveze.

Sâmbătă, 31 august 2024, Adina Popescu se afla la volanul mașinii sale pe strada Parângului, din Bumbești-Jiu. Afacerista a început să se simtă tot mai rău, acuzând dureri în piept, motiv pentru care a decis să oprească pe dreapta.

Femeia ar fi suferit un infarct la volan

Echipajul SMURD sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor, dar femeia s-a stins din viață sub privirile medicilor. Se pare că femeia de afaceri suferise un infarct.

„În dimineața zilei de 31 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie prezintă o stare de rău. Din primele verificări, a reieșit faptul că, femeia, în vârstă de 42 de ani, din Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Parângului, din localitate, ar fi acuzat dureri în piept și a staționat, întrucât i s-ar fi făcut rău, ulterior prezentând o stare de inconștiență.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj SMURD, care a efectuat manevre de resuscitare, fără ca persoana în cauză să prezinte semne vitale, ulterior fiind declarat decesul femeii”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Simptome infarct la femei

Infarctul miocardic are loc atunci când inima a fost lipsită de oxigen, de obicei din cauza blocării uneia dintre arterele sale, provocând distrugerea mușchiului cardiac. Simptomele frecvente ale infarctului la femei sunt:

  • Oboseală neobișnuită care durează câteva zile
  • Tulburări de somn
  • Anxietate
  • Amețeli
  • Dificultăți de respirație
  • Indigestie
  • Dureri în partea superioară a spatelui, umărului sau gâtului
  • Durere de maxilar
  • Presiune sau durere în centrul pieptului, care se poate extinde la braț.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”