Jurnalistul Dragoș Pătraru a făcut mărturisiri legate de metoda prin care a reușit să slăbească peste 40 de kilograme. Celebrul prezentator tv a detaliat tot procesul și a tras un semnal de alarmă asupra unui produs alimentar pe care românii îl consumă în fiecare dimineață.
Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Nației, a reușit să treacă printr-o transformare incredibilă și a slăbit de la 122 de kilograme la 80. El a dezvăluit metoda prin care a slăbit atât de mult. În primul rând, prezentatorul tv a renunțat la mai multe alimente, primul dintre ele fiind zahărul.
După ce a studiat intens modul în care alimentația poate influența organismul nostru, Dragoș Pătraru a precizat că românii nu au grijă la produsele alimentare pe care le aleg de pe piață.
În prezent, moderatorul tv, în vârstă de 45 de ani, adoptă un stil de viață sănătos și a a dezvăluit câteva dintre regulile de bază ce țin de alimentație. Dragoș Pătraru a declarat că făina albă, sucurile de fructe sau zahărul sunt extrem de nocive pentru oricine le consumă.
În plus, produsele de patiserie fac mai mult rău decât bine. Jurnalistul a mai susținut că românii aleg să consume zilnic un produs care le poate afecta sănătatea. Vorbim despre covrigii din făină albă. De altfel, acesta a descris covrigii drept „un dezastru pentru sănătate”.
„Zahărul în orice formă, tot ce înseamnă procesat, carnea cu totul aș scoate-o, tot ce înseamnă făină albă, orez alb, toate lucrurile astea, patiserie, covrigărie. Nu mai mâncați covrigi, nu mai mâncați! Alea sunt dezastru pentru sănătate.”, a explicat acesta.
Jurnalistul care a dat jos peste 40 de kilograme nu bea niciodată fresh-uri de fructe pentru că conțin prea mult zahăr.
„Nu mai beți freshuri! Oamenii nu înțeleg. Nu mai bea fresh, mănâncă portocala întreagă! Mănâncă lămâia, ce îți pui tu în acel fresh, mănâncă așa.Fibrele din fruct împiedică absorbția zahărului. Fructoza, odată ajunsă în fresh, nu mai are nicio barieră. Atunci este foarte nasol pentru organism. Fructele sunt senzaționale întregi.”, a mai adăugat jurnalistul.