Alin Oprea „Talisman”, despre adevăruri nemairostite și salvări divine, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene

Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” propune, pentru această săptămână, un episod fabulos, care îl are ca invitat pe Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman.
  • Publicat:
Alin Oprea „Talisman”, despre adevăruri nemairostite și salvări divine, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
Alin Oprea „Talisman”, despre adevăruri nemairostite și salvări divine, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene

Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” propune, pentru această săptămână, un episod fabulos, care îl are ca invitat pe unul dintre artiștii identificați perfect cu succesul teribil al muzicii anilor `90`. Un artist profund care își deschide sufletul așa cum n-a mai făcut-o până acum!

Artistul despre care facem vorbire este Alin Oprea, fondatorul trupei Talisman. Despărțirea brandului creează, încă, valuri puternice în spațiul public din România, motiv pentru care artistul a decis să-și pună adevărul pe tapet în fața jurnalistului Adrian Artene. Discuția completă va putea fi urmărită sâmbătă, 31 august, de la ora 19:00, pe canalul oficial de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”.

Alin Oprea a trecut cu naturalețe de la subiecte de natură profesională, la cele de natură personală. În exclusivitate pentru „Altceva cu Adrian Artene” , popularul artist a povestit cum și-a regăsit tatăl pe care nu l-a întâlnit până la vârsta de 33 de ani, dar și-a mărturisit și cea mai sufocantă durere: copiii lui au ales să se îndepărteze de el.

De altfel, Alin Oprea i-a lansat fostului coleg Tavi Colen invitația de a reuni trupa și i-a făcut acestuia cea mai neașteptată „declarație de prietenie”. În plus, cântărețul a vorbit și despre relația solidă pe care o are cu Dumnezeu și a povestit un moment tulburător, când a „auzit” vocea Lui.

„Dragă Urmăritorului „Altceva cu Adrian Artene”, permite-mi să te invit să privești o ediție de colecție a podcastului nostru, o ediție în care se vor spune adevăruri de foarte multă vreme așteptate. Pe lângă, desigur, această particulă profesională, alături de mine îl veți descoperi pe Alin Oprea altfel, cu povești personale incredibile, cu dezvăluiri despre traume nemaivorbite. Spun doar atât, Alin Oprea este fabulos și îi mulțumesc pentru discuție!”, a declarat Adrian Artene.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”