Un bărbat a câștigat la Loto și a renunțat la toți banii pentru ca fiul său să plece din casă

Un bărbat, care a câștigat la Loto un premiu uriaș, a renunțat la toți banii pentru ca fiul său să plece din casă.
  • Publicat:
Un bărbat a câștigat la Loto și a renunțat la toți banii pentru ca fiul său să plece din casă

Bărbatul, care locuiește în statul american Virginia, a câștigat premiul cel mare la o tragere a loteriei Cash4Life, însă nu a stat pe gânduri și i-a dat toți banii fiului său, care locuia împreună cu soția în subsolul casei sale.

Aaron Andrews s-a căsătorit în luna aprilie și locuia în subsolul casei tatălui său împreună cu soția sa, până când tatăl său i-a făcut cadou un bilet de loterie de 1 milion de dolari.

Tatăl său, un jucător pasionat de loterie, a cumpărat un bilet pentru extragerea Cash4Life a Loteriei din Virginia și a nimerit primele cinci numere câștigătoare. Premiul era de 1 000 de dolari în fiecare săptămână pe viață sau o opțiune unică de 1 milion de dolari în numerar.

În loc să încaseze premiul, i-a dat biletul fiului său drept cadou de nuntă. Aaron a ales opțiunea în numerar, ceea ce a făcut din bilet un cadou de nuntă de 1 milion de dolari.

„Am un tată minunat care nu a făcut altceva decât să aibă grijă de mine”, le-a spus Aaron oficialilor Loteriei Virginia când a răscumpărat biletul câștigător, potrivit ABC News.

Numerele câștigătoare pentru extragerea din 3 august au fost 25-35-36-41-59, iar numărul Cash Ball a fost 2. Tatăl a folosit Easy Pick și a permis computerului să selecteze aleatoriu numerele de pe bilet.

Aaron a spus că așteaptă cu nerăbdare să cumpere o casă împreună cu mireasa sa și să se mute din casa tatălui său.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”