Un bărbat și o femeie din Prahova, cu ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși împreună la furat

Un bărbat și o femeie din Prahova, care aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt și nu aveau voie să se apropie unul de altul, au fost prinși împreună la furat.
  • Publicat:
Un bărbat și o femeie din Prahova, cu ordine de protecție unul împotriva celuilalt, au fost prinși împreună la furat

Tânărul și femeie, ambii din județul Prahova, el în vârstă de 28 de ani și ea în vârstă de 55 de ani, s-au certat de curând și au cerut ordine de protecție unul împotriva celuilalt, pe care le-au și obținut.

Astfel, cei doi nu aveau voie să se apropie unul de altul la o distanță mai mică de cinci metri. Cu toate acestea, cei doi au trecut peste neînțelegeri și au mers împreună la furat.

Polițiștii din cadrul IPJ Prahova i-au prins, dintr-o întâmplare, în urma unui control în trafic pe raza orașului Sinaia. Cei doi se aflau într-o mașină atunci când polițiștii i-au tras pe dreapta, le-au verificat actele și au descoperit în autoturism cinci calorifere ce fuseseră furate de la un hotel din oraș.

Mai mult, după ce i-au verificat în baza de date, agenții au descoperit că cei doi complici aveau ordine de protecție unul împotriva celuilalt și nu aveau voie să se apropie, notează digi24.ro.

Cu toate acestea, ei au mers împreună la furat, iar când au fost întrebați de calorifere, au declarat că le-au găsit aruncate în curtea unui hotel și au crezut că sunt de aruncat.

Cei doi sunt acum cercetați pentru furt și încălcarea ordinului de protecție.

„La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza stațiunii, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Câmpina, în autovehicul fiind identificată încă o persoană, o femeie în vârstă de 55 de ani.

Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate. La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și încălcarea ordinului de protecție”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

Sursa foto: Envato.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”