Cristian Rîmbu, supranumit maestrul naiului din România, a decedat subit în urma unui infarct. Avea doar 49 de ani

Cristian Rîmbu s-a stins din viață după ce a făcut infarct.
  • Publicat:

Lacrimi și multă durere după decesul lui Cristian Rîmbu, cunoscut drept ”maestrul naiului”. Interpretul de muzică populară era foarte iubit de către români datorită talentului său imens. 

Cristian Rîmbu a murit la 49 de ani

Este doliu în Botoșani, după ce Cristian Rîmbu s-a stins din viață la vârsta de 49 de ani. Comunitatea artistică este îndurerată de vestea tragică a trecerii la cele veșnice a lui Cristian Rîmbu, un talent unic și o personalitate marcantă în arta naiului și a sculpturii.

A făcut infarct

Din nefericire, medicii nu au mai putut să-l salveze, după ce a făcut infarct. Trupul său neînsuflețit a fost depus la Capela bisericii Sfinților Împărați Constantin și Elena din Darabani, unde cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu.

„De două zile nu pot accepta că domnul Cristi Rimbu numai este. Nu imi dau pace. Acum două săptămâni mâncam cu el la masă acasă la dumnealui. Mă uitam in comentarii și asteptam ca măcar unul să spună că e o glumă proastă. Dacă toți îi spun condoleanțe.

Eu știu că Cristi Rimbu nu este mort. El trăiește prin naiurile, fluierele care le-a construit pentru noi toți. (…) Îți mulțumesc pentru tot. Te voi purta in sufletul meu până voi veni si eu la tine”, au fost unele mesaje ale fanilor pe rețelele de socializare.

Cristian Rîmbu a fost foarte cunoscut datorită succesului său în muzică și devotamentului de care a dat dovadă în toți acești ani.

„Eu am transformat meseria în artă. Este foarte dificil, este multă matematică ca să faci un nai”, declara el într-un interviu vechi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”