Cum a devenit Pesto, un pui de pinguin imperial, star pe reţelele de socializare. VIDEO

Pesto, un pui de pinguin imperial cu o greutate impresionantă şi alura unei jucării de pluş, a devenit vedeta acvariului australian în care trăieşte şi, totodată, un star pe reţelele de socializare.
  • Publicat:
Cum a devenit Pesto, un pui de pinguin imperial, star pe reţelele de socializare. VIDEO

La doar nouă luni, Pesto cântărește 23,5 kilograme, mai mult decât dublul greutății combinate a părinților săi, Tango și Hudson, care au fiecare aproximativ 11 kilograme.

Creșterea sa spectaculoasă este datorată unui regim alimentar consistent, incluzând până la 25 de pești zilnic, potrivit lui Emily Thornton, șefa echipei de îngrijitori de la Aquarium Sea Life din Melbourne. Pesto este deja cel mai mare pinguin găzduit vreodată în acest acvariu, relatează France24.

Pesto, cel mai mare pinguin din istoria acvariului

Datorită unui regim alimentar ce include până la 25 de peşti pe zi, corpolenţa deja impresionantă a puiului de pinguin imperial va creşte şi mai mult, a declarat Emily Thornton, şefa îngrijitorilor de pinguini de la Aquarium Sea Life din Melbourne.

Pesto, care are deja un număr important de fani pe reţelele de socializare, este cel mai mare pinguin care a trăit vreodată la Aquarium Sea Life din Melbourne.

O înregistrare video publicată de acvariul australian pe TikTok, ce arată două angajate executând un număr de dans în spatele lui Pesto rămas impasibil, a strâns 4 milioane de vizionări.

@wildlifewondertv Have you heard about the adorable record-breaking penguin baby? Well, today we’re excited to introduce you to Pesto, the giant baby penguin chick from Melbourne! #penguin #pestopenguin #pestothepenguin #animalfacts ♬ original sound – WildlifeWonderTV Animal Facts

Pesto s-a născut pe 30 ianuarie 2024 în acvariul Sea Life Melbourne din Melbourne. Este aproape de a atinge dimensiunea maximă și în curând va trece prin prima sa năpârlire. După aceasta, pinguinul va pierde puful său moale de culoare maronie și va dezvălui penajul adult. Se așteaptă ca, pe măsură ce crește, să se micșoreze puțin, dar va păstra dimensiunile record.

Sursă foto: TikTok / WildlifeWonderTV Animal Facts.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”