Dana Marijuana a fost testată pozitiv la droguri, în stațiunea 2 Mai

Dana Marijuana, cunoscută ca fiind prima femeie care a cântat rap în România, a fost testată pozitiv la droguri în timp ce conducea în stațiunea 2 Mai.
  • Publicat:

Dana Marijuana, pe numele său real Dana Coteanu, în vârstă de 44 de ani, a fost oprită în trafic, noaptea trecută, pe DN 39, în localitatea 2 Mai, pe același drum unde, în urmă cu un an, Vlad Pascu a provocat un accident în care a ucis doi tineri, după ce a condus sub influența drogurilor.

Polițiștii au testat-o pe Dana Marijuana cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv.

„La data de 22 august a.c., în jurul orei 02.25, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat o femeie, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea 2 Mai.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Efectele drogurilor asupra șoferilor

„Efectele produse de consumul de droguri depind foarte mult de tipul de drog care este consumat. Drogurile se împart în trei categorii, din punct de vedere al efectului asupra sistemului nervos central: droguri care stimulează activitatea acestuia, care perturbă și care inhibă activitatea sistemul nevocentral.

În cazul drogurilor care perturbă activitatea sistemul nervos central apar halucinați foarte mari și, într-adevăr, acestea pot influența foarte mult capacitatea de conducere a autovehiculului. Pe lângă aceste semne, pot apărea și modificări de comportament.

În cazul drogurilor de tip stimulant, pe lângă viteza de reacție scăzută în fața anumitor stimuli vizuali sau auditivi, poate apărea un comportament impulsiv accelerăm mai tare, vrem să mergem mai repede, nu mai realizăm viteza, viteza nu mai contează. Noi vrem să ajungem foarte repede și nu mai contează riscurile. Nu mai percepem senzațiile.

Sunt halucinații vizuale, putem avea impresia că pe spațiul de mers apar anumite obstacole și luăm atunci anumite măsuri de a evita obstacolul respectiv. Dar pot apărea de asemenea și efecte auditive: ni se pare că cineva claxonează foarte puternic pe cineva, țipă la noi și atunci, la fel, reacționăm prin aceste activități motorii la stimulii pe care îi percepem.”, a precizat doctorul Bogdan Gheorghe, specialist în cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, la Antena 3 CNN.

Dana Marijuana s-a mutat într-un container, pe litoral

În 2023, Dana Marijuana a ales să fugă de viața agitată din Capitală pentru una de la malul Mării Negre. Artista a locuit alături de fiica sa cea mică, Iris (7 ani), într-un container.

Dana Marijuana a dezvăluit și faptul că răutatea oamenilor din jurul său dar și facturile imense, lunare, care îi veneau au făcut-o să recurgă la acest gest.

„Decizia de a părăsi Bucureștiul nu a venit de pe o zi pe alta sau că m-am inspirat eu de la cineva anume. Nu mai suportam energiile bucureștene și asta a dus la decizia mea de a mă muta la mare”, a declarat Dana Marijuana pentru click.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”