Donald Trump, în dialog cu Elon Musk, a numit-o pe Kamala Harris „frumoasă” şi a asemănat-o cu Melania

Într-un dialog cu Elon Musk, Donald Trump a spus despre Kamala Harris că este "frumoasă" și chiar a asemănat-o cu soția sa, Melania Trump.
  • Publicat:
Donald Trump, în dialog cu Elon Musk, a numit-o pe Kamala Harris „frumoasă” şi a asemănat-o cu Melania
Donald Trump, în dialog cu Elon Musk, a numit-o pe Kamala Harris „frumoasă” şi a asemănat-o cu Melania

În timpul discuției cu Elon Musk, Donald Trump ar fi criticat-o dur pe Harris, numind-o un lider „groaznic”, înainte de a trece brusc la a-i lăuda „frumusețea”, comparând-o cu soția sa, cu Melania Trump.

„Avem nevoie de oameni inteligenți și de oameni care au capacitatea de a conduce. Ea nu are această capacitate. Îți poți imagina cum ar fi ea cu președintele Xi?”, a spus Trump, referindu-se la președintele Republicii Populare Chineze, Xi Jinping.

Ce a spus Donald Trump despre Kamala Harris

Republicanul a vorbit și despre înfățișarea Kamalei Harris, pe care a comparat-o cu soția sa, fosta primă doamnă Melania Trump.

„Am văzut o fotografie cu ea astăzi în Time Magazine. Arată precum cea mai frumoasă actriță care a existat vreodată”, a spus Trump despre Harris.

„Semăna foarte mult cu grozava noastră primă doamnă, Melania”, a continuat fostul președinte.

„Nu se semăna cu Camilla”, a adăugat Trump, pocindu-i în mod intențional numele lui Harris. „Desigur, este o femeie frumoasă și vom lăsa așa”, a mai spus Donald Trump.

Trump i-a lăudat stilul de conducere lui Musk

Trump și-a exprimat admirația pentru stilul de conducere autoritar al lui Musk, declarându-l „cel mai mare tăietor”, pentru că își concediază angajații dacă se plâng de condițiile de muncă.

Luna trecută, Musk și-a exprimat public sprijinul pentru candidatura lui Trump la alegerile prezidențiale, marcând o schimbare completă față de alegerile din 2020, când l-a susținut președintele Joe Biden și pe democrații.

„Sunt fericit să o găzduiesc și pe Kamala pe un 𝕏 Spaces”, a scris Elon Musk pe platforma sa de socializare.

FOTO: PROFIMEDIA, SURSA: Telegraph

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”