Echipajul unei ambulanțe din Gorj, popas de cafea și discuții cu colegii, într-o benzinărie, în timp ce transporta o pacientă la București

Echipajul unei ambulanțe din Gorj este vizat de o anchetă disciplinară după ce, în timpul unui transport cu o pacientă la București, s-a oprit într-o benzinărie pentru cafea și discuții cu colegii unui alt echipaj care se întorcea de la București.
  • Publicat:
Echipajul unei ambulanțe din Gorj, popas de cafea și discuții cu colegii, într-o benzinărie, în timp ce transporta o pacientă la București

Conducerea Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Gorj a deschis o anchetă disciplinară împotriva unui echipaj, după ce a verificat datele GPS ale ambulanței care se afla într-o misiune în care transporta o pacientă la un spital din București.

După ce a verificat datele GPS, conducerea SAJ Gorj a descoperit că echipajul a oprit într-o benzinărie din Vâlcea, pentru 30 de minute. Acolo, angajații SAJ au băut cafea și au stat de vorbă cu colegii de pe un alt echipaj care se întorcea de la București, fără pacient.

Astfel, în cele 30 de minute în care au staționat în benzinărie, pacienta, care avea fractură la un picior, a rămas în ambulanță, iar potrivit unor surse, femeia, care suferă și de diabet, ar fi cerut o ciocolată.

În urma anchetei disciplinare se va stabili dacă angajații au încălcat sau nu normele și dacă vor fi sau nu pedepsiți.

Sursa foto: Hepta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”